topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med fritter & agurkesalat

Smag en storslået, vegetarisk burger af den fineste gede- og komælk, der fører dig hele vejen til det cypriotiske landskab. Lad halloumien få selskab af let opvarmede briocheboller, smurt med et tyndt lag mayonnaise. Krydr burgeren med en forfriskende hjemmelavet salsa og nyd noterne af koriander, lime og rødløg.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Rødløg

2 stk

Forårsløg

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

½ pose

Mynte

1 stk

Lime

25 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Briocheboller

200 g

Halloumi

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)462 kcal
Energi (kJ)1933 kJ
Fedt32.9 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat13.74 g
Sukker11.2 g
Protein23.49 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min, eller indtil sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i tern. Hak mynte [1/2 pose, 2 pers.] fint. Skær lime i både.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker*, hvidvinseddike og vand* i en lille gryde. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet. Lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel. Stil til side i en skål. Reducer eddiken til en tyk sirup. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Tilsæt sirup og et skvæt limesaft. Rør rundt.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

Server
6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med salat, halloumi og agurkesalat. Server med limebåde.