Lyst til fiskefrikadeller? Vores Fiskefrikadeller på laks med forårsløg er fuld af laksens friske smag, da farsen er hjemmelavet og har grove stykker af laks. Nyd sprøde frikadeller og små kartofler med persille og smør i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
½ stk
Æble
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
400 g
Små kartofler
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
1 stk
Forårsløg
1 pose
Bredbladet persille
1
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
1 spsk
Mel til bøffer
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Smør til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, skyl spinat.
Skær agurk i halve skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak dild og persille fint.
Bland spinat, æble, dild og agurk i en mellemstor skål.
Snit forårsløg fint.
Fjern skind fra laks, og hak groft på et andet skærebræt.
Bland laks, æg, forårsløg, salt og hvedemel i en stor skål.
Blend med en stavblender til en grov fars. Tilsæt panko, og rør rundt.
TIP: Hak fint på et skærebræt, hvis du ikke har en stavblender.
Smelt en klat smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Form fars til fiskefrikadeller (2 pr. person) direkte i panden med en ske.
Steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Vend ikke fiskefrikadellerne for meget på panden, da de let går i stykker.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Tilsæt olivenolie, salt og et nip peber til skålen med salat lige inden servering.
Vend kartofler med persille, salt og smør i gryden.
Anret fiskefrikadeller, kartofler og salat på tallerkener.
Server med dressing.