Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores Gyldenstegte laksekager er fuld af friske smage fra forårsløg og grove laksstykker. Nyd sprøde deller, frisk æblesalat og små kartofler vendt med persille og smør i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Æble
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
400 g
Små kartofler
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Dild
1 stk
Forårsløg
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Salat
1 stk
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer
1 spsk
Mel til bøffer
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Smør til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Imens, hak salat groft.
Skær agurk i halve skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak dild og persille fint hver for sig.
Bland salat, æble, dild og agurk i en mellemstor skål.
Snit forårsløg fint.
Fjern skind fra laks, og hak groft på et andet skærebræt.
Bland laks, æg, forårsløg, salt og hvedemel i en stor skål.
Blend med en stavblender til en grov fars. Tilsæt panko, og rør rundt.
TIP: Hak fint på et skærebræt, hvis du ikke har en stavblender.
Smelt en klat smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Form fars til fiskefrikadeller (2 pr. person) direkte i panden med en ske.
Steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Vend ikke fiskefrikadellerne for meget på panden, da de let går i stykker.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Tilsæt olivenolie, salt og et nip peber til skålen med salat lige inden servering.
Vend kartofler med persille, salt og smør i gryden.
Anret fiskefrikadeller, kartofler og salat på tallerkener.
Server med hvidløgsdressing.