Skip to main content
Gyldenstegte laksekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte laksekager

Gyldenstegte laksekager

med persillekartofler og grøn æblesalat

Lyst til hjemmelavede fiskefrikadeller? Vores Gyldenstegte laksekager er fuld af friske smage fra forårsløg og grove laksstykker. Nyd sprøde deller, frisk æblesalat og små kartofler vendt med persille og smør i hver en bid.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Æble

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

400 g

Små kartofler

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Dild

1 stk

Forårsløg

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Mel til bøffer

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Smør til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3201 kJ
Kalorier (kcal)765 kcal
Fedt40.9 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat57.6 g
Sukker12.6 g
Protein39.6 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak salat groft.

Skær agurk i halve skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak dild og persille fint hver for sig.

Bland salat, æble, dild og agurk i en mellemstor skål.

Snit forårsløg fint.

Lav fiskefars
3

Fjern skind fra laks, og hak groft på et andet skærebræt.

Bland laks, æg, forårsløg, salt og hvedemel i en stor skål.

Blend med en stavblender til en grov fars. Tilsæt panko, og rør rundt.

TIP: Hak fint på et skærebræt, hvis du ikke har en stavblender.

Steg fiskefrikadeller
4

Smelt en klat smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til fiskefrikadeller (2 pr. person) direkte i panden med en ske.

Steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Vend ikke fiskefrikadellerne for meget på panden, da de let går i stykker.

Lav  hvidløgsdressing
5

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Tilsæt olivenolie, salt og et nip peber til skålen med salat lige inden servering.

Vend kartofler med persille, salt og smør i gryden.

Server
6

Anret fiskefrikadeller, kartofler og salat på tallerkener.

Server med hvidløgsdressing.