Gyldenstegte laksekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte laksekager

Gyldenstegte laksekager

med persillekartofler og grøn æblesalat

Lyst til fiskefrikadeller? Vores Fiskefrikadeller på laks med forårsløg er fuld af laksens friske smag, da farsen er hjemmelavet og har grove stykker af laks. Nyd sprøde frikadeller og små kartofler med persille og smør i hver en bid.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

½ stk

Æble

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

400 g

Små kartofler

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

1 stk

Forårsløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Mel til bøffer

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Smør til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3025 kJ
Kalorier (kcal)723 kcal
Fedt38.7 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat54.2 g
Sukker8.4 g
Protein38.1 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl spinat.

Skær agurk i halve skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak dild og persille fint.

Bland spinat, æble, dild og agurk i en mellemstor skål.

Snit forårsløg fint.

Lav fiskefars
3

Fjern skind fra laks, og hak groft på et andet skærebræt.

Bland laks, æg, forårsløg, salt og hvedemel i en stor skål.

Blend med en stavblender til en grov fars. Tilsæt panko, og rør rundt.

TIP: Hak fint på et skærebræt, hvis du ikke har en stavblender.

Steg fiskefrikadeller
4

Smelt en klat smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til fiskefrikadeller (2 pr. person) direkte i panden med en ske.

Steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Vend ikke fiskefrikadellerne for meget på panden, da de let går i stykker.

Lav dressing
5

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Tilsæt olivenolie, salt og et nip peber til skålen med salat lige inden servering.

Vend kartofler med persille, salt og smør i gryden.

Server
6

Anret fiskefrikadeller, kartofler og salat på tallerkener.

Server med dressing.