HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGyldenstegt Schnitzel
topBanner
Gyldenstegt schnitzel

Gyldenstegt schnitzel

med frisk pæreslaw og BBQ-sauce

Populær

Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.

Tags:Under 650 kcalOne PanHurtigBørnevenlig
Allergener:glutensulfittersennepmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Agurk

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

(Kan indeholdeselleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

40 g

Aioli

(Indeholdersennep, æg)

1 stk

Pære

300 g

Svineschnitzel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)597 kcal
Energi (kJ)2497 kJ
Fedt32.17 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat32.19 g
Sukker19 g
Protein40.2 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Krydr schnitzler med et nip salt på begge sider. Pisk æg [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en dyb tallerken. Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.

2

Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Skær pære i tynde, halve skiver. Hak agurk groft.

5

Bland snittet salat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål. Krydr med et nip salt og peber.

6

Anret schnitzler og pæreslaw på tallerkener. Server med BBQ-sauce.