Skip to main content
Nem gyldenstegt kylling på cremet gnocchi

Nem gyldenstegt kylling på cremet gnocchi

med calabrese-cherrytomatsauce og spinat

4.3
(59)

Har du brug for aftensmad lavet i en fart? Vores Hurtige kylling på gyldenstegt gnocchi er din redning! Her får du pandestegt gnocchi, kyllingebryst og en lækker calabrese-pestosauce klar på under 15 minutter. Perfekt til travle hverdagsaftener.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Æg
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

60 g

Calabresepesto

250 g

Cherrytomater

20 g

Grana Padano, flager

(Indeholder: Mælk, Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

400 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

60 g

Spinat

4 g

Bouillon

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Løg

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til gnocchi

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4136 kJ
Kalorier (kcal)988 kcal
Fedt49.7 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat86.5 g
Sukker14.3 g
Kostfibre9.1 g
Protein54.1 g
Kolesterol9.8 mg
Salt6.5 g
Potassium717.4 mg
Calcium164.4 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Rist pinjerkerner
2

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Imens, halver cherrytomater.

Skyl spinat.

Skær løg i tynde skiver.

Steg kylling
3

Lav et horisontalt snit i kylling, og krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt cherrytomater og løg til stegepanden med kylling, og steg i 1-2 min.

Tilsæt bouillon, madlavningsfløde, calabresepesto, vand, salt og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spinat
5

Vend spinat i lige inden servering.

6

Anret gnocchi i dybe tallerkener.

Top med sauce og kylling.

Drys med finrevet ost og pinjekerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image