Har du brug for aftensmad lavet i en fart? Vores Hurtige kylling på gyldenstegt gnocchi er din redning! Her får du pandestegt gnocchi, kyllingebryst og en lækker calabrese-pestosauce klar på under 15 minutter. Perfekt til travle hverdagsaftener.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
280 g
Kyllingebryst
60 g
Calabresepesto
250 g
Cherrytomater
20 g
Grana Padano, flager
(Indeholder: Mælk, Æg)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
400 g
Gnocchi
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
60 g
Spinat
4 g
Bouillon
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
1 stk
Løg
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)
1 spsk
Olie til gnocchi
¼ tsk
Salt til gnocchi
¼ tsk
Salt til kød
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.
Imens, halver cherrytomater.
Skyl spinat.
Skær løg i tynde skiver.

Lav et horisontalt snit i kylling, og krydr med salt, Mamas Favorit og et nip peber.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt cherrytomater og løg til stegepanden med kylling, og steg i 1-2 min.
Tilsæt bouillon, madlavningsfløde, calabresepesto, vand, salt og et nip peber.
Sænk til middel varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Vend spinat i lige inden servering.
Anret gnocchi i dybe tallerkener.
Top med sauce og kylling.
Drys med finrevet ost og pinjekerner.