topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt BBQ-kylling

Gyldenstegt BBQ-kylling

med bagte rodfrugtfritter og hvidløgsdressing

I aften frister vi med en fantastisk kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt kylling, dejlige rodfrugtfritter, der har fået ekstra smag af vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit, en frisk salat med pære og rucola og cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

300 g

Rodfrugtsmix

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Pære

40 g

Rucola

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)618 kcal
Energi (kJ)2586 kJ
Fedt23.38 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat55.73 g
Sukker18.4 g
Protein43.47 g
Salt2.2 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugtfritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rodfrugter (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til fritter. Skræl hvidløg. Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk], krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre og gyldne.

 

Forbered råvarer
2

Skær pære i 1 cm tern. Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.

Fjern hvidløg
3

Fjern hvidløg fra bagepladen i ovnen efter 10 min.

 

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg kylling med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i 3 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

 

Lav hvidløgsdressing
5

Vend pære og rucola med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor skål, og smag til med salt og peber. Tag fritter ud af ovnen. Mos hvidløg og yoghurt i en lille skål, og smag til med salt og peber.

 

Server
6

Anret kylling og fritter på tallerkener. Server med salat og hvidløgsdressing.