HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGul Kyllingekarry
topBanner
Gul kyllingekarry

Gul kyllingekarry

med citrongræs & lime

Lad os friste med en hurtigt thailandsk karrygryde i aften. Med aromatisk, gul karry i midten og citrongræs og lime som krydderier, bliver det en favorit for hele familien. Top kyllingekarryen med frisk koriander, og du har du en farverig, spændende middag at nyde.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Kokosmælk

150 g

Rød peberfrugt

20 g

Koriander

280 g

Gulerod

1 g

Lime, økologisk

3 dl

Jasminris

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Kyllingebrystfilet

Chiliflager

Citrongræs

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2527.7219 kJ
Kalorier (kcal)604.14 kcal
Fedt20.135 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat64.455 g
Sukker2.6 g
Protein40.635 g
Salt1.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og et nip salt* kog. Tilsæt ris, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær kylling i 3 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et stort nip salt* og peber*. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

3

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Fjern de yderste, tørre lag fra citrongræs, og skær den nederste del af. Bank flad med en træske på et skærebræt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt karrypasta, hvidløg, citrongræs og limeskal, og steg i 1 min. 

5

Tilsæt kokosmælk og stegt kylling. Lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet lidt. Fjern citrongræs fra panden. Smag til med chiliflager, salt* og peber*. TIP: Server chiliflagerne ved siden af, hvis ikke alle er til stærk mad.

6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingekarry. Top med koriander. Server med limebåde.