HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGul Karry
topBanner
Gul karry

Gul karry

med nudler, peanuts & rød peberfrugt

Hurtigt

De bedste smage mødes her i en drømmende og vegetarisk karryret med intense noter; citrongræs, goan xacuti, gul karrypasta og ingefær koges sammen med kokosmælk og lime, og serveres med sprøde grøntsager og nudler. Sammen med frisk koriander og crunchy peanuts har du en lækker middag, der tilfredsstiller både smagsløg og sultne maver.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensennepsojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

20 g

Rød peberfrugt

25 ml

Citrongræs

20 g

Ingefær

Lime

Koriander

Nudler

(Indeholdergluten)

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Goan xacuti

Kokosmælk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Broccoli

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)34 kcal
Energi (kJ)141 kJ
Fedt0.38 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat5.65 g
Sukker1.4 g
Protein1.64 g
Salt2.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær broccoli i små buketter. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i strimler. Hak citrongræs fint. Riv ingefær (uskrællet). Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft. TIPS: Citrongræs er ret fibrøs, så sørg for at hakke det meget fint.

2

Kog nudler i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Tilsæt broccoli til gryden, når nudlerne har 2 min tilbage. Gem en skvæt nudelvand. Si vand* fra. Hæld tilbage i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 2-3 min.

4

Tilsæt en smule olivenolie*, citrongræs, ingefær, karrypasta og goan xacuti. Steg i 1 min. Tilsæt kokosmælk, soja, limeskal, en skvæt limesaft og nudelvand. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Tilsæt nudler og broccoli. Vend det hele sammen.

6

Anret nudler og karry i dybe tallerkener. Top med koriander og peanuts. Server med limebåde.