
De bedste smage mødes her i en drømmende og vegetarisk karryret med intense noter; citrongræs, goan xacuti, gul karrypasta og ingefær koges sammen med kokosmælk og lime, og serveres med sprøde grøntsager og nudler. Sammen med frisk koriander og crunchy peanuts har du en lækker middag, der tilfredsstiller både smagsløg og sultne maver.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Gulerod
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Citrongræs
1 stk
Ingefær
1 stk
Citrusfrugt
1 pose
Koriander
200 g
Nudler
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
3 g
Goan Xacuti
250 ml
Kokosmælk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
20 g
Peanuts
250 g
Broccoli

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær broccoli i små buketter. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i strimler. Hak citrongræs fint. Riv ingefær (uskrællet). Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft. TIPS: Citrongræs er ret fibrøs, så sørg for at hakke det meget fint.

Kog nudler i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Tilsæt broccoli til gryden, når nudlerne har 2 min tilbage. Gem en skvæt nudelvand. Si vand* fra. Hæld tilbage i gryden.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 2-3 min.

Tilsæt en smule olivenolie*, citrongræs, ingefær, karrypasta og goan xacuti. Steg i 1 min. Tilsæt kokosmælk, soja, limeskal, en skvæt limesaft og nudelvand. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler og broccoli. Vend det hele sammen.

Anret nudler og karry i dybe tallerkener. Top med koriander og peanuts. Server med limebåde.