
Gul karry
med nudler, peanuts & rød peberfrugt
De bedste smage mødes her i en drømmende og vegetarisk karryret med intense noter; citrongræs, goan xacuti, gul karrypasta og ingefær koges sammen med kokosmælk og lime, og serveres med sprøde grøntsager og nudler. Sammen med frisk koriander og crunchy peanuts har du en lækker middag, der tilfredsstiller både smagsløg og sultne maver.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Gulerod
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Citrongræs
1 stk
Ingefær
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
200 g
Nudler
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
3 g
Goan xacuti
250 ml
Kokosmælk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
20 g
Peanuts
250 g
Broccoli
Fremgangsmåde
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær broccoli i små buketter. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i strimler. Hak citrongræs fint. Riv ingefær (uskrællet). Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft. TIPS: Citrongræs er ret fibrøs, så sørg for at hakke det meget fint.
Kog nudler i 7-9 min, eller indtil ‘al dente’. Tilsæt broccoli til gryden, når nudlerne har 2 min tilbage. Gem en skvæt nudelvand. Si vand* fra. Hæld tilbage i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 2-3 min.
Tilsæt en smule olivenolie*, citrongræs, ingefær, karrypasta og goan xacuti. Steg i 1 min. Tilsæt kokosmælk, soja, limeskal, en skvæt limesaft og nudelvand. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt nudler og broccoli. Vend det hele sammen.
Anret nudler og karry i dybe tallerkener. Top med koriander og peanuts. Server med limebåde.