Grillet steak og estragon-aioli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillet steak og estragon-aioli

Grillet steak og estragon-aioli

med bagte rosmarinfritter og grønne bønner

Her byder vi på en luksusret, perfekt til en festlig lørdag aften, når du vil forkæle familien. Supermør, perfekt stegt rumpsteak har hovedrollen. Fantastisk tilbehør er vidunderligt cremet estragon-aioli, grønne bønner stegt med hvidløg og sprøde hjemmelavede rosmarinfritter.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

½ stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Rumpsteak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4738 kJ
Kalorier (kcal)1133 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat52.7 g
Sukker7.1 g
Protein37.5 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft), og forvarm grillen til høj varme.

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Hak rosmarin [½ pakke, 2P] groft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Hak estragon og skalotteløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær ender af grønne bønner.

Bland bearnaise-aioli
3

Bland aioli, estragon og skalotteløg i en lille skål.

Smag til med salt og peber.

Steg bøffer
4

Grill bøffer i 2-3 min på hver side, eller indtil tilberedt efter smag, når fritterne har 10 min tilbage.

Overfør til en ren tallerken.

Steg bønner
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg bønner med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i 2 min.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Server
6

Anret bøffer, fritter og bønner på tallerkener.

Server med estragon-aioli.