Skip to main content
Grillet rumpsteak
Grillet rumpsteak

Grillet rumpsteak

med cremet kartoffelsalat og frisk purløg

Så blev det weekend, solen skinner, og grillen venter på at blive fyldt med delikatesser. Den grillede rumpsteak frister med skøn middelhavssmag. Vi laver også en innovativ kartoffelsalat, der får en festlig farve og tekstur af spinat, majs, purløg og radiser, og bliver dejligt cremet af sennep og crème fraiche.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Comfort Food
Allergener:
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

7.5 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

500 g

Kartofler

300 g

Rumpsteak

1 stk

Majskolbe

1 stk

Purløg

75 g

Radiser

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

½ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3138 kJ
Kalorier (kcal)750 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker8.9 g
Kostfibre8.7 g
Protein44.2 g
Salt4.2 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Middelhavsdrøm.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Tilbered majs
2

Fjern blade fra majs, og skær kerner af (hvis du ikke skal grille).

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majskerner i 4-5 min, eller indtil let brunet.

TIP: Skær kerner af i en stor skål. - Dæk stegepanden til med låg, eller et viskestykke.

GRILL: Grill majs i 12-15 min, eller indtil kornene begynder at få farve. Fjern forsigtigt blade, og skær majskorn af.

Forbered råvarer
3

Skær radiser i 1 cm tern.

Skyl spinat, og hak groft.

Snit purløg fint.

Lav kartoffelsalat
4

Bland sennep, crème fraiche, salt, et nip peber og halvdelen af purløg i en stor skål.

Tilsæt kartofler, spinat, halvdelen af majs og halvdelen af radiser.

Rør rundt, og krydr med et nip salt og peber.

Steg bøffer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

GRILL: Grill bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Server
6

Skær bøffer i tynde skiver.

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener.

Top med resterende radiser, majs og purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image