Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Græske koftaer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græske koftaer

Græske koftaer

med appelsintabouleh og citrondressing

Tag på vandretur langs de centralamerikanske bjergrygge, og se couscousen glitre som snefug på Volcán Tajumulco, når den reflekteres mod de sprøde koftaer. Serveres med en kold citrondressing, der forfrisker måltidet som kølig bjergluft.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Panamad

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Appelsin

1 pose

Mynte

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)633 kcal
Energi (kJ)2648 kJ
Fedt19.9 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker18.3 g
Protein39.7 g
Salt5.5 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] i kog i en gryde eller elkedel. Bland tranebær, couscous, kyllingebouillon og salt* [1/2 stk | 1 stk] i en skål. Tilsæt kogende vand, og rør rundt. Dæk til med låg, og stil til side.

Bland fars
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hakket oksekød, Panamad, æg* [1 stk | 2 stk], panko, hvidløg, salt* [1/4 stk | 1/2 stk] og et nip peber* i en skål. Rul fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Brun koftaer i 2-3 min. Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Vend koftaerne ofte undervejs, så de får en flot stegeoverflade på alle sider. VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland tabouleh
4

Hak mynte fint. Hak tomat og agurk fint. Skær appelsin [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Vend mynte, tomat, agurk og appelsin i skålen med couscous.

Krydr dressing
5

Krydr fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret appelsintabouleh på tallerkener. Top med koftaer. Server med dressing.