HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGræsk Svinemørbrad
topBanner
Græsk svinemørbrad

Græsk svinemørbrad

med perlecouscous, æblesalat og dildyoghurt

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Lækker svinemørbrad bliver bagt i ovnen sammen med oregano og hvidløg. Mens kødet bliver bagt til perfektion, koger vi perlecouscous, og blander en skøn salat med æble og spidskål. Vi serverer kød, perlecouscous og salat med en stor klat cremet dildyoghurt!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Svinemørbrad

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

2 stk

Æble

1 pose

Dild

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)587.16 kcal
Energi (kJ)2456.6775 kJ
Fedt11.25 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat79.3961 g
Sukker18.5 g
Protein39.922 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en smule olienolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med salt* på alle sider, og steg på alle sider i 1-2 min, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir. Placer hvidløg (uskrællet) ved siden af. Bag i ovnen i 12-13 min. Tag bagepladen ud af ovnen, og dæk til med sølvpapir. 

2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra. 

3

Hak dild fint. Skær æble i tynde, halve skiver. 

4

Kom spidskål i en skål med et nip salt* og en smule olivenolie*, og masser med hænderne i 30 sek, eller indtil blød. Vend æble i skålen.

5

Pres hvidløg ud af skrællen, mos med en gaffel, og bland med yoghurt, dild (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Skær svinemørbrad i 3 cm skiver. 

6

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med æblesalat og svinemørbrad. Dryp med dildyoghurt. Drys med resterende dild. Krydr med et nip peber*.