Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Græsk hakkebøf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk hakkebøf

Græsk hakkebøf

med pestorørt orzo og hakket kalamataoliven

Har du aldrig hørt om orzo? Når du ser posen, ligner det riskorn, men det er faktisk pasta! Vi steger frikadeller som får et skønt twist af at krydres med oregano og vores færdiglavede krydderiblanding Mamas favorit! Samtidig bikser vi en skøn salat sammen med orzo, calabrese pesto, oliven, tomater og peberfrugt. Vi topper med frisk persille og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 g

Oregano, tørret

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

40 g

Kalamataoliven

1 pose

Bredbladet persille

120 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)835 kcal
Energi (kJ)3492 kJ
Fedt31.07 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat92.11 g
Sukker15 g
Protein44.4 g
Salt5.2 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog orzo
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand* i kog. Kog orzo i 6 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Form hakkebøffer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hakket svine-/kalvekød, æg* [1 stk | 2 stk], panko, salt* [½ tsk | 1 tsk], et nip peber*, hvidløg, Mamas Favorit og oregano i en stor skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person), og overfør til en tallerken.

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Hakkebøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt. 

Forbered grøntsager
4

Hak persille fint. Hak oliven groft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær tomat i 2 cm tern.

Tilsæt pesto
5

Vend oliven, tomat, peberfrugt, halvdelen af persille og halvdelen af calabresepesto i gryden med færdigkogt orzo.

Server
6

Anret orzo i dybe tallerkener. Top med hakkebøf og resterende calabresepesto. Drys med resterende persille.