Skip to main content
Gnocchi alla Sorentina og blandet salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi alla Sorentina og blandet salat

Gnocchi alla Sorentina og blandet salat

med frisk mozzarella og basilikum

Inspireret af Toscanas bølgende bakker indfanger vores Gnocchi alla Sorentina og blandet salat essensen af ​​rustik italiensk madlavning. Med friske ingredienser og dristige smag er dette et måltid, der vil transportere dig ind til hjertet af Italien.

Tags:
10 min prep
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

30 g

Spinat

390 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

1 stk

Basilikum

1 stk

Gulerod, Julienne

60 g

Blandet salat

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til gnocchi

1 spsk

Olie til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 dl

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3233 kJ
Kalorier (kcal)773 kcal
Fedt39.4 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker16.2 g
Protein24.2 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Hæld olivenolie i en stor, ovenfast stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 5-6 min, eller indtil gyldne.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast på panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en.

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered mozzarella
2

Imens, hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.

Skær i 1 cm tykke skiver.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt Mamas Favorit, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, smør, vand, sukker, salt og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Skyl spinat.

Bag gnocchi
4

Vend spinat i sauce.

Fordel gnocchi oven på sauce, og top med mozzarella.

Bag i 10-12 min, eller indtil mozzarellaen er smeltet og boblende.

TIP: Hvis du ikke har en ovnfast stegepande, kan du overføre sauce og gnocchi til et ildfast fad.

Lav salat
5

Imens, skyl salat.

Bland salat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Top gnocchi med basilikum.

Server med salat i små skåle.