Opdag Asiens farverige og varierede smage med vores Bahn mi-baguette med glaseret gris. Vi serverer denne klassiske vietnamesiske sandwich med hjemmelavede fritter og en fantastisk salat spækket med urter og syltede grøntsager.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
2 stk
Gulerod
1 stk
Mynte & koriander
250 g
Svinemørbrad
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
500 g
Kartofler
2 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Forårsløg
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Sukker til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Placer brød direkte på risten, og bag i 7-8 min.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Snit forårsløg fint.
Halver lime.
Bland limesaft, sukker, salt, gulerod og forårsløg i en stor skål, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Hak mynte og koriander fint.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Imens, skær svinemørbrad i skiver (4 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Ginger Ninja.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt sojasauce og sukker, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er klistret og glaseret.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, vend mynte, koriander og agurk i skålen med gulerod.
Del brød på langs, og smør med en smule srirachamayonnaise.
Fyld med svinemørbrad og en smule gulerodsalat.
Server med fritter og resterende srirachamayonnaise og gulerodssalat.