Skip to main content
Glaseret svinekøds-'banh mi'

Glaseret svinekøds-'banh mi'

med limesyltet gulerod og frisk mynte

Opdag Asiens farverige og varierede smage med vores Bahn mi-baguette med glaseret gris. Vi serverer denne klassiske vietnamesiske sandwich med hjemmelavede fritter og en fantastisk salat spækket med urter og syltede grøntsager.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 stk

Gulerod

1 stk

Mynte & koriander

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Sukker til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)4606 kJ
Kalorier (kcal)1101 kcal
Fedt46.9 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat128.6 g
Sukker16.4 g
Kostfibre12.9 g
Protein44.2 g
Salt8.6 g
Potassium1150 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Placer brød direkte på risten, og bag i 7-8 min.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Sylt gulerod
2

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Snit forårsløg fint.

Halver lime.

Bland limesaft, sukker, salt, gulerod og forårsløg i en stor skål, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered råvarer
3

Hak mynte og koriander fint.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Steg kød
4

Imens, skær svinemørbrad i skiver (4 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Ginger Ninja.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt sojasauce og sukker, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er klistret og glaseret.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Imens, vend mynte, koriander og agurk i skålen med gulerod.

Server
6

Del brød på langs, og smør med en smule srirachamayonnaise.

Fyld med svinemørbrad og en smule gulerodsalat.

Server med fritter og resterende srirachamayonnaise og gulerodssalat.