Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med uimodståelige hvidløgsnaanbrød, som er lækre som tilbehør eller som en lille snack til dip. Naanbrødene får du allerede færdiglavet, og så skal du blot lave en herlig hvidløgssmør med koriander, som du smører brødene med, inden de bages gyldne og velduftende.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Naanbrød
(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Koriander
2 spsk
Smør til brød
¼ tsk
Salt til smør
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hold naanbrød under rindende vand i 2 sek.
Hak koriander og hvidløg fint.
Bland koriander, hvidløg, smør og salt i en lille skål.
Smør naanbrød med hvidløgssmør.
Pak naanbrød ind i sølvpapir.
Varm i ovnen i 4-5 min.
Server naanbrød mens det er varmt.