topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsnaan

Hvidløgsnaan

2 portioner | med koriander

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med uimodståelige hvidløgsnaanbrød, som er lækre som tilbehør eller som en lille snack til dip. Naanbrødene får du allerede færdiglavet, og så skal du blot lave en herlig hvidløgssmør med koriander, som du smører brødene med, inden de bages gyldne og velduftende.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Naanbrød

(Indeholder Hvede, Gluten, Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til brød

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2084 kJ
Kalorier (kcal)498 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat63.2 g
Sukker2.8 g
Protein11.7 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Forbered naanbrød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hold naanbrød under rindende vand i 2 sek.

Lav hvidløgssmør
2

Hak koriander og hvidløg fint.

Bland koriander, hvidløg, smør og salt i en lille skål.

Smør naanbrød med hvidløgssmør.

Varm naanbrød
3

Pak naanbrød ind i sølvpapir.

Varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Server naanbrød mens det er varmt.