HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFyldte Portobellosvampe
topBanner
Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

med rødbede-kartoffelsalat

I aften overrasker vi med en utraditionel opskrift, som helt sikkert vil blive værdsat af alle, der tør smage! De overdådige portobello-svampe bages hele i ovnen med et lækker fyld af hvidløg og sprød panko. Samtidig bager vi rodfrugter, som vi derefter blander med rucola & appelsin i en frisk og fyldig salat, som vi topper med ristede valnødder og cremet aioli!

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:glutennødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Portobello

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Rødbede

40 g

Rucola

1 stk

Appelsin

20 g

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)521.43 kcal
Energi (kJ)2181.6631 kJ
Fedt20.2735 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat70.2536 g
Sukker19.5 g
Protein14.883 g
Salt0.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, panko og et stort skvæt olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Placer portobello på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie* (sørg for at svampene er dækket af olie), og top med hvidløgspanko. Bag øverst i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde og gyldne.

4

Opvarm en stegepande på høj varme. Rist valnødder i 2-3 min, overfør til et skærebræt, og hak groft. Skær appelsin i tynde både.

5

Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag. Bland rucola, appelsin, en smule olivenolie*, og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend bagte rodfrugter i skålen.

6

Anret portobello og salat i dybe tallerkener. Top med valnødder. Server med aioli.