
Ostefyldt kyllingebrystfilet med cremet salatdressing er en vinderkombination og smager guddommeligt med ovnbagte grøntsager blandet med couscous. En let ret at strikke sammen, som passer sig selv i ovnen - en frygtelig god middag alle ugens dage.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Løg
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Citron, økologisk
2 spsk
Mælk
2 dl
Vand

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak skalotteløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) groft. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min.

Hak persille fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, salatost, mælk*, 1/2 persille, salt* og peber* i en skål. Rør rundt med en ske eller gaffel indtil massen er lind. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 2 cm). Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

Fyld kylling med ostecreme (gem lidt til anretning). Krydr med peber*. OBS: Anvend en ren ske, hver gang du fylder kyllingen, så ostecremen ikke kommer i kontakt med den rå kylling. Læg kylling på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-14 min.

Kog vand* i en elkedel. Riv citronskal. Skær citron i både. Bland couscous, kyllingebouillon og citronskal i en stor skål. Hæld kogende vand* over. Dæk til med låg. Lad hvile i 5-6 min, eller indtil vandet er absorberet.

Rør bagte grøntsager og en skvæt citronsaft i skålen med couscous. Smag til med salt* og peber*.

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling og resterende saft fra bagepladen. Server med citronbåde, resterende ostecreme og persille.

