Skip to main content
Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

med ostecreme & grøntsagscouscous

4.0
(95)

Ostefyldt kyllingebrystfilet med cremet salatdressing er en vinderkombination og smager guddommeligt med ovnbagte grøntsager blandet med couscous. En let ret at strikke sammen, som passer sig selv i ovnen - en frygtelig god middag alle ugens dage.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Græsk salatost

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk

2 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)584 kcal
Energi (kJ)2443.3 kJ
Fedt15.1 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat53.1 g
Sukker15.8 g
Kostfibre9.8 g
Protein51.4 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak skalotteløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) groft. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min.

Bland ostecreme
2

Hak persille fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, salatost, mælk*, 1/2 persille, salt* og peber* i en skål. Rør rundt med en ske eller gaffel indtil massen er lind. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 2 cm). Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

Fyld kylling
3

Fyld kylling med ostecreme (gem lidt til anretning). Krydr med peber*. OBS: Anvend en ren ske, hver gang du fylder kyllingen, så ostecremen ikke kommer i kontakt med den rå kylling. Læg kylling på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-14 min.

Lav couscous
4

Kog vand* i en elkedel. Riv citronskal. Skær citron i både. Bland couscous, kyllingebouillon og citronskal i en stor skål. Hæld kogende vand* over. Dæk til med låg. Lad hvile i 5-6 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt grøntsager
5

Rør bagte grøntsager og en skvæt citronsaft i skålen med couscous. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling og resterende saft fra bagepladen. Server med citronbåde, resterende ostecreme og persille.