HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFyldt Kyllingebryst
topBanner
Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

med ostecreme & grøntsagscouscous

Ostefyldt kyllingebrystfilet med cremet salatdressing er en vinderkombination og smager guddommeligt med ovnbagte grøntsager blandet med couscous. En let ret at strikke sammen, som passer sig selv i ovnen - en frygtelig god middag alle ugens dage.

Tags:Proteinrig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Skalotteløg

280 g

Kyllingebrystfilet

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

2 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk*

(Indeholdermælk)

2 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2443.2883 kJ
Kalorier (kcal)583.96 kcal
Fedt15.1385 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat53.1276 g
Sukker15.8 g
Protein51.4455 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Hak skalotteløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) groft. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Hak persille fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, salatost, mælk*, 1/2 persille, salt* og peber* i en skål. Rør rundt med en ske eller gaffel indtil massen er lind. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 2 cm). Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

3

Fyld kylling med ostecreme (gem lidt til anretning). Krydr med peber*. OBS: Anvend en ren ske, hver gang du fylder kyllingen, så ostecremen ikke kommer i kontakt med den rå kylling. Læg kylling på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-14 min.

4

Kog vand* i en elkedel. Riv citronskal. Skær citron i både. Bland couscous, kyllingebouillon og citronskal i en stor skål. Hæld kogende vand* over. Dæk til med låg. Lad hvile i 5-6 min, eller indtil vandet er absorberet.

5

Rør bagte grøntsager og en skvæt citronsaft i skålen med couscous. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling og resterende saft fra bagepladen. Server med citronbåde, resterende ostecreme og persille.