topBanner
Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst

med ostecreme & grøntsagscouscous

Ostefyldt kyllingebrystfilet med cremet salatdressing er en vinderkombination og smager guddommeligt med ovnbagte grøntsager blandet med couscous. En let ret at strikke sammen, som passer sig selv i ovnen - en frygtelig god middag alle ugens dage.

Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Gulerod

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

2 stk

Kyllingebrystfilet

1 stk

Citron

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk*

(Indeholdermælk)

200 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2987 kJ
Kalorier (kcal)714 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat57 g
Sukker20 g
Protein58 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.Hak skalotteløg, peberfrugt og gulerod (uskrællet) groft.Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber*.Bag i ovnen i 20-25 min.

2

Hak persille fint. Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, salatost, mælk, 1/2 persille, salt og peber i en skål. Rør rundt med en ske eller gaffel indtil massen er lind. Læg kylling mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer (ca. 2 cm). Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst. Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

3

Fyld kylling med ostecreme (gem lidt til anretning). Krydr med peber. OBS: Anvend en ren ske, hver gang du fylder kyllingen, så ostecremen ikke kommer i kontakt med den rå kylling. Læg kylling på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 12-14 min.

4

Kog vand i en elkedel. Riv citronskal. Skær citron i både.Bland couscous, kyllingebouillon og citronskal i en stor skål. Hæld kogende vand over. Dæk til med låg. Lad hvile i 5-6 min, eller indtil vandet er absorberet.

5

Rør bagte grøntsager og en skvæt citronsaft i skålen med couscous. Smag til med salt og peber.

6

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling og resterende saft fra bagepladen. Server med citronbåde, resterende ostecreme og persille.