Frisk tortelloni i citronsmørsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frisk tortelloni i citronsmørsauce

Frisk tortelloni i citronsmørsauce

med stegt zucchini og sprød pangrattato

I aften gør vi det nemt med tortelloni fyldt med spinat og ricotta, som vi steger med zucchini og slikærter, og blander med en vidunderlig citronsmørsauce. Vi serverer vores cremede tortelloni med hjemmelavet pangrattato med hvidløg og mandler.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Citron, økologisk

½ stk

Zucchini

1 pose

Sukkerærter

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

15 g

Panko

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 4)

2 spsk

Smør (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)739 kcal
Energi (kJ)3094 kJ
Fedt33.6 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat79.2 g
Sukker13 g
Protein25.8 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer 
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Halver citron. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde stave. Hak slikærter groft. Hak mandler groft.

Lav pangrattato
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg, panko [1/2 pose, 2P] og mandler i 3 min, eller indtil sprød. Overfør til en skål, bland med finrevet ost, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg zucchini
3

Smelt smør* [2 spsk I 4 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini i 3 min, eller indtil smørret er brunet.

Tilsæt tortelloni
4

Tilsæt grøntsagsbouillon, hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], vand* [2,5 dl I 5 dl] og tortelloni, og lad simre under låg i 2-3 min. Tilsæt slikærter, og lad simre videre i 1-2 min.

Tilsæt citron
5

Tag panden af varmen. Tilsæt citronsaft [2 spsk I 4 spsk] og halvdelen af basilikum, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret tortelloni og zucchini på tallerkener. Drys med pangrattato og resterende basilikum.