I aften gør vi det nemt med tortelloni fyldt med spinat og ricotta, som vi steger med zucchini og slikærter, og blander med en vidunderlig citronsmørsauce. Vi serverer vores cremede tortelloni med hjemmelavet pangrattato med hvidløg og mandler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Citron, økologisk
½ stk
Zucchini
1 pose
Sukkerærter
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
15 g
Panko
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2.5 dl
Vand (trin 4)
2 spsk
Smør (trin 3)
1 spsk
Hvedemel (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Halver citron. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde stave. Hak slikærter groft. Hak mandler groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg, panko [1/2 pose, 2P] og mandler i 3 min, eller indtil sprød. Overfør til en skål, bland med finrevet ost, og krydr med et nip salt* og peber*.
Smelt smør* [2 spsk I 4 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini i 3 min, eller indtil smørret er brunet.
Tilsæt grøntsagsbouillon, hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], vand* [2,5 dl I 5 dl] og tortelloni, og lad simre under låg i 2-3 min. Tilsæt slikærter, og lad simre videre i 1-2 min.
Tag panden af varmen. Tilsæt citronsaft [2 spsk I 4 spsk] og halvdelen af basilikum, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.
Anret tortelloni og zucchini på tallerkener. Drys med pangrattato og resterende basilikum.