HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFrisk Tortelloni I Citronsmørsauce
topBanner
Frisk tortelloni i citronsmørsauce

Frisk tortelloni i citronsmørsauce

med stegt zucchini og sprød pangrattato

I aften gør vi det nemt med tortelloni fyldt med spinat og ricotta, som vi steger med zucchini og slikærter, og blander med en vidunderlig citronsmørsauce. Vi serverer vores cremede tortelloni med hjemmelavet pangrattato med hvidløg og mandler.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:ægglutenmælksellerinødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdesennep, soja)

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Citron, økologisk

110 g

Zucchini

150 g

Sukkerærter

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

15 g

Panko

(Indeholdergluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand* (trin 4)

2 spsk

Smør* (trin 3)

1 spsk

Hvedemel* (trin 4)

½ spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)739.475 kcal
Energi (kJ)3093.9634 kJ
Fedt33.57 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat79.1561 g
Sukker13 g
Protein25.8185 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Halver citron. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde stave. Hak slikærter groft. Hak mandler groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg, panko [1/2 pose, 2P] og mandler i 3 min, eller indtil sprød. Overfør til en skål, bland med finrevet ost, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Smelt smør* [2 spsk I 4 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini i 3 min, eller indtil smørret er brunet.

4

Tilsæt grøntsagsbouillon, hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], vand* [2,5 dl I 5 dl] og tortelloni, og lad simre under låg i 2-3 min. Tilsæt slikærter, og lad simre videre i 1-2 min.

5

Tag panden af varmen. Tilsæt citronsaft [2 spsk I 4 spsk] og halvdelen af basilikum, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret tortelloni og zucchini på tallerkener. Drys med pangrattato og resterende basilikum.