
Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Sej
(Indeholder: Fisk)
1 pose
Koriander
2 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Lime, økologisk
75 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
5 g
Tex-Mex
½ stk
Løg
1 stk
Chili
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)

Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Snit jalapeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Vend snittet salat [1/2 pose, 2P] med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.