
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Er du vild med fyldte pitabrød, vil du elske denne fyldige street food-variant. Her får du sprødstegte falafler, syltet rødløg, salat og en cremet tahinidressing i lune pitabrød - en Pita falafel helt som du ville få den på en myldrende bazargade i Istanbul.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
240 g
Falafel
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Rødløg
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
2 stk
Pitabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 g
Tahini
(Indeholder: Sesam)
60 g
Blandet salat
½ tsk
Sukker til syltning
1 dl
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Skyl blandet salat.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg falafel i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, gyldne og sprøde.
Bland yoghurt, tahini, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Vend falafler ofte, så de ikke brænder på.

Lav et snit i pitabrød, og fyld med falafel, blandet salat, syltet rødløg og tahinidressing.