topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pita falafel

Pita falafel

2 portioner | med tahinidressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Er du vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige street food-variant. Her får du sprødstegte falafler, syltede rødløg, salat og en cremet tahini-yoghurtdressing - en Pita falafel som du ville få den på en myldrende bazargade i Istanbul.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Falafel

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Rødløg

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Hvede, Gluten)

25 g

Tahini

(Indeholder: Sesam)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 dl

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2325 kJ
Kalorier (kcal)556 kcal
Fedt18.8 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat70.5 g
Sukker6.4 g
Protein21.6 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Sylt rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Skyl blandet salat.

Steg falafel
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg falafel i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne (sænk til middel varme, når de er brunede).

Bland yoghurt, tahini, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Lav et snit i pitabrød, og fyld med falafel, blandet salat, syltede rødløg og tahinidressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image