HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFajitabowl
topBanner
Fajitabowl

Fajitabowl

med kylling, majsbulgur & tortillachips

Den kulinariske rejse går til Mexico og byder på en fantastisk fajitabowl med masser af spændende ingredienser. Vi steger tacokrydret kylling med peberfrugt og lime. Samtidig koger vi bulgur, som vi blander med majs og så laver vi også et skønt avocadomos med hvidløg. Vi serverer alle disse delikatesser med sprøde tortillachips, perfekte til at dyppe med!

Tags:Hurtig
Allergener:glutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rød peberfrugt

300 g

Strimlet kyllingelårfilet, taco-marineret

75 g

Tortillachips

150 g

Majs

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 stk

Jalapeño

1 stk

Avocado

1 stk

Lime, økologisk

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

0.3 dl

Vand* (trin 4)

4 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3215.4878 kJ
Kalorier (kcal)768.52 kcal
Fedt31.072 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat72.7293 g
Sukker10.9 g
Protein39.106 g
Salt3.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [4 dl I 8 dl] i kog. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. 

2

Skær peberfrugt i tynde strimler. Hæld væde fra majs. Skær jalapeño i tynde skiver. Skær lime i både.

3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Tilsæt majs og steg i 3-4 min, eller indtil de begynder at få farve. Smag til med salt* og peber*, og overfør til en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt peberfrugt, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand* [2 spsk I 4 spsk] og et skvæt limesaft, og steg i 2-3 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado let med hvidløg i en skål. Tilsæt et skvæt limesaft og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Bland majs i gryden med bulgur.

6

Anret majsbulgur, kylling og avocadomos i skåle. Top med jalapeño. Server med limebåde og tortillachips.