HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFajitabowl
topBanner
Fajitabowl

Fajitabowl

med kylling, majsbulgur & tortillachips

Den kulinariske rejse gÄr til Mexico og byder pÄ en fantastisk fajitabowl med masser af spændende ingredienser. Vi steger tacokrydret kylling med peberfrugt og lime. Samtidig koger vi bulgur, som vi blander med majs og sÄ laver vi ogsÄ et skønt avocadomos med hvidløg. Vi serverer alle disse delikatesser med sprøde tortillachips, perfekte til at dyppe med!

Tags:Hurtig
Allergener:gluten•selleri

LƦs produktets etiket for at fƄ al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diƦtbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SvƦrhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

RĆød peberfrugt

300 g

Strimlet kyllingelƄrfilet, taco-marineret

75 g

Tortillachips

150 g

Majs

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 stk

JalapeƱo

1 stk

Avocado

1 stk

Lime, Ćøkologisk

4 g

GrĆøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ stk

HvidlĆøgsfed

Ikke inkluderet i din mƄltidskasse

0.3 dl

Vand* (trin 4)

4 dl

Vand* (trin 1)

NƦringsindhold
NƦringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3215.4878 kJ
Kalorier (kcal)768.52 kcal
Fedt31.072 g
MƦttet fedt6.2 g
Kulhydrat72.7293 g
Sukker10.9 g
Protein39.106 g
Salt3.2 g
FremgangsmƄde
FremgangsmƄdearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [4 dl I 8 dl] i kog.Ā TilsƦt bulgur og grĆøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ā€˜al dente'.Ā HƦld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.Ā 

2

Skær peberfrugt i tynde strimler. Hæld væde fra majs. Skær jalapeño i tynde skiver. Skær lime i bÄde.

3

Opvarm en stor stegepande pÄ høj varme. Tilsæt majs og steg i 3-4 min, eller indtil de begynder at fÄ farve. Smag til med salt* og peber*, og overfør til en skÄl.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande pÄ middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min. Tilsæt peberfrugt, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand* [2 spsk I 4 spsk] og et skvæt limesaft, og steg i 2-3 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, nÄr kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado let med hvidløg i en skÄl. Tilsæt et skvæt limesaft og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Bland majs i gryden med bulgur.

6

Anret majsbulgur, kylling og avocadomos i skÄle. Top med jalapeño. Server med limebÄde og tortillachips.