topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Harissakrydret pastagratin

med to slags ost, peberfrugt og spinat

Oplev et sandt smagsfyrværkeri med vores farverige Harissakrydret pastagratin. Vi har designet denne skønne pastagratin til at være både lækker og virkelig ubesværet, så du kan tilføje den til dine faste hits af opskrifter, du lige kan hive frem, når tiden er knap og sulten stor.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Harissa-krydderi

60 g

Spinat

12.5 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3463 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt39.6 g
Mættet fedt21.3 g
Kulhydrat83.3 g
Sukker17.9 g
Protein33.9 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i små stykker.

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Hello Sunrise og harissa-krydderi. Svits i 30 sek.

Tilsæt tomatpuré, worcestershire sauce, crème fraiche, honning og pastavand, og vend sammen.

Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min.

4

Tilsæt spinat, pasta og cheddar-/goudablanding, og vend sammen.

Overfør til et ildfast fad, og top med mozzarella.

5

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil overfladen er gylden og sprød.

6

Anret gratin i dybe tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image