Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Harissakrydret pastagratin

Harissakrydret pastagratin

med to slags ost, peberfrugt og spinat

Oplev et sandt smagsfyrværkeri med vores farverige Harissakrydret pastagratin. Vi har designet denne skønne pastagratin til at være både lækker og virkelig ubesværet, så du kan tilføje den til dine faste hits af opskrifter, du lige kan hive frem, når tiden er knap og sulten stor.

Tags:
Vegetarisk
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder: Selleri, Sennep)

35 g

Tomatpuré

1 stk

Worcestershiresauce

(Indeholder: Soja)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Harissa-krydderi

60 g

Spinat

12.5 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3452 kJ
Kalorier (kcal)825 kcal
Fedt38.5 g
Mættet fedt21.1 g
Kulhydrat83.3 g
Sukker18 g
Protein32.5 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i små stykker.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Hello Sunrise og harissa-krydderi, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt tomatpuré, worcestershire sauce, crème fraiche, honning, pastavand, salt og et nip peber, og vend sammen.

Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min.

Forbered gratin
4

Tilsæt spinat, pasta og cheddar-/goudablanding, og vend sammen.

Overfør til et ildfast fad, og top med mozzarella.

Bag gratin
5

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil overfladen er gylden og sprød.

Server
6

Anret gratin i dybe tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image