Sprøde, sesamstegte grøntsagsgyoza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde, sesamstegte grøntsagsgyoza

Sprøde, sesamstegte grøntsagsgyoza

10 stk | med Asiatisk dressing og forårsløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. En gyoza er en lille japansk dampet dejpakke, der kan indeholde forskelligt fyld. Vores er fyldt med grøntsager, og er lynhurtige at lave: Bunden dyppes i sesamfrø, og så steges de sprøde på panden. Top med sesamolie og forårsløg, og server med Asiatisk dressing for en autentisk, asiatisk oplevelse.

Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

20 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

80 g

Asiatisk dressing

40 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand til gyoza

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2267 kJ
Kalorier (kcal)542 kcal
Fedt40.3 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat32 g
Sukker8.8 g
Protein10.3 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered gyoza
1

Kom sesamfrø i en lille skål.

Dyp gyoza med den flade side ned i sesamfrøene, så de hænger fast på goyzaernes bund.

Steg gyozas
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Forbered råvarer
3

Imens, snit forårsløg fint.

Kom Asiatisk dressing i en lille skål.

Server
4

Anret gyoza på en lille tallerken.

Dryp med sesamolie, og drys med forårsløg.

Server med Asiatisk dressing.