Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. En gyoza er en lille japansk dampet dejpakke, der kan indeholde forskelligt fyld. Vores er fyldt med grøntsager, og er lynhurtige at lave: Bunden dyppes i sesamfrø, og så steges de sprøde på panden. Top med sesamolie og forårsløg, og server med Asiatisk dressing for en autentisk, asiatisk oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
20 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
80 g
Asiatisk dressing
40 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
4 dl
Vand til gyoza
Kom sesamfrø i en lille skål.
Dyp gyoza med den flade side ned i sesamfrøene, så de hænger fast på goyzaernes bund.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!
Imens, snit forårsløg fint.
Kom Asiatisk dressing i en lille skål.
Anret gyoza på en lille tallerken.
Dryp med sesamolie, og drys med forårsløg.
Server med Asiatisk dressing.