Alt som er cremet kan vi godt lide, og vi tror ikke I skal regne med rester i aften. Vi steger kålpølse, løg, champignon og hvidløg, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med chili, fløde og kyllingebouillon. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med frisk persille, og sprød pangrattato med panko, ost og solsikkekerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Kyllingebouillon
200 g
Champignon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
320 g
Kålpølse
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 pose
Bredbladet persille
½ spsk
Olie til pangratatto
¼ tsk
Salt til pangrattato
2 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko og solsikkefør i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en mellemstor skål. Tilsæt finrevet ost, og rør rundt.
Imens, hak persille groft.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Skær svampe i tynde skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær pølser i tynde skiver.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg pølser i 2-3 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt løg, svampe og hvidløg, og steg videre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, chiliflager og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Tilsæt mere pastavand, hvis pastaen virker tør.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med pangrattato og persille.