Cremet pølse- og svamperigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pølse- og svamperigatoni

Cremet pølse- og svamperigatoni

med finrevet ost og pangrattato

Alt som er cremet kan vi godt lide, og vi tror ikke I skal regne med rester i aften. Vi steger kålpølse, løg, champignon og hvidløg, og lader dem derefter simre i en fantastisk sauce med chili, fløde og kyllingebouillon. Vi vender rigatoni i stegepanden, og topper med frisk persille, og sprød pangrattato med panko, ost og solsikkekerner.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Kyllingebouillon

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

320 g

Kålpølse

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til pangratatto

¼ tsk

Salt til pangrattato

2 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5040 kJ
Kalorier (kcal)1205 kcal
Fedt75.5 g
Mættet fedt33.4 g
Kulhydrat87.5 g
Sukker12.1 g
Protein44 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Lav pangrattato
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og solsikkefør i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en mellemstor skål. Tilsæt finrevet ost, og rør rundt.

Imens, hak persille groft.

Kog pasta
2

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
3

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Skær svampe i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær pølser i tynde skiver.

Steg pølser og grøntsager
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt løg, svampe og hvidløg, og steg videre i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, kyllingebouillon, chiliflager og et nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Tilsæt mere pastavand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med pangrattato og persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image