topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pasta

Cremet pasta

med ostepølse & basilikum

Pasta er perfekt til hverdag, når du vil lave noget rigtig lækkert, men ikke har alverdens tid. Pølse, rødløg og hvidløg er et vindende koncept. Saucen bliver super cremet af fløde, hvilket også sikrer, at ingen forlader bordet sultne. Top med lagret ost og basilikum, og maden er klar til at blive spist!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Farfalle

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

4 g

Oksebouillon

½ pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

½ dåse

Tomatpuré

250 g

Frankfurter m. ost

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)645 kcal
Energi (kJ)2698 kJ
Fedt10.5 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat110.7 g
Sukker18.3 g
Protein22.4 g
Salt0.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær pølse i 1 cm tern.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

Steg pølse
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, rødløg og peberfrugt i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, tomat og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt oksebouillon, pastavand og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Hak basilikum
5

Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt pasta og halvdelen af basilikum, og vend det hele sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og resterende basilikum. TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.