HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Pasta
topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med pølse, ricotta & peberfrugt

Pasta er perfekt til hverdag, når du vil lave noget rigtig lækkert, men ikke har alverdens tid. Pølse, rødløg og hvidløg er et vindende koncept. Saucen bliver super cremet af fløde og ricotta, hvilket også sikrer, at ingen forlader bordet sultne. Top med lagret ost og basilikum, og maden er klar til at blive spist!

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

270 g

Farfalle

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

100 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rød peberfrugt

200 g

Pølse, svine-/oksekød

4 g

Oksebouillon

1 pose

Basilikum

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

½ dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)681.52 kcal
Energi (kJ)2851.4795 kJ
Fedt13.247 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat111.4486 g
Sukker19.1 g
Protein24.5855 g
Salt0.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær pølse i 1 cm tern.

2

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, rødløg og peberfrugt i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, tomat og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1 min.

4

Tilsæt oksebouillon, pastavand og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Hak basilikum fint. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt pasta og ricotta [1/2 pakke, 2P] til panden, og vend det hele sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum. TIP: Drys med chiliflager, hvis du er til stærk mad.