
Cremet pasta
med pølse, ricotta & peberfrugt
Pasta er perfekt til hverdag, når du vil lave noget rigtig lækkert, men ikke har alverdens tid. Pølse, rødløg og hvidløg er et vindende koncept. Saucen bliver super cremet af fløde og ricotta, hvilket også sikrer, at ingen forlader bordet sultne. Top med lagret ost og basilikum, og maden er klar til at blive spist!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pakke
Farfalle
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
200 g
Pølse, svine-/oksekød
4 g
Oksebouillon
1 pose
Basilikum
50 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
½ dåse
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ dl
Vand (trin 2)
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær pølse i 1 cm tern.
Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, rødløg og peberfrugt i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, tomat og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1 min.
Tilsæt oksebouillon, pastavand og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Hak basilikum fint. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt pasta og ricotta [1/2 pakke, 2P] til panden, og vend det hele sammen. Smag til med salt* og peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum. TIP: Drys med chiliflager, hvis du er til stærk mad.