topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pasta

Cremet pasta

med pølse, ricotta & peberfrugt

Pasta er perfekt til hverdag, når du vil lave noget rigtig lækkert, men ikke har alverdens tid. Pølse, rødløg og hvidløg er et vindende koncept. Saucen bliver super cremet af fløde og ricotta, hvilket også sikrer, at ingen forlader bordet sultne. Top med lagret ost og basilikum, og maden er klar til at blive spist!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Farfalle

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

200 g

Kålpølse

4 g

Oksebouillon

1 pose

Basilikum

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

½ dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)682 kcal
Energi (kJ)2851 kJ
Fedt13.25 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat111.45 g
Sukker19.1 g
Protein24.59 g
Salt0.9 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær pølse i 1 cm tern.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

Steg pølse
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, rødløg og peberfrugt i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, tomat og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og lad simre i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt oksebouillon, pastavand og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Hak basilikum fint. Tag stegepanden af varmen. Tilsæt pasta og ricotta [1/2 pakke, 2P] til panden, og vend det hele sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og basilikum. TIP: Drys med chiliflager, hvis du er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image