topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med røget laks, kålrabi & dild

En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Cremet sauce med røget laks, kålrabi, og gulerod får ekstra lækker smag af krydderimiks, frisk dild og persille.

Tags:Hurtig
Allergener:fiskglutensojamælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Røget laks

(Indeholderfisk)

½ stk

Rødløg

250 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

1 pose

Dild

1 stk

Kålrabi, hvid

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Gulerod

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

½ dl

Vand*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3148 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat109 g
Sukker13 g
Protein30 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.].

Hæld vand fra.

2

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint.

Skræl kålrabi, og skær i tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tern.

Hak dild og persille fint, og bland i en lille skål.

Skær laks i 1 cm tykke skiver.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2 min.

Tilsæt gulerod, kålrabi og en klat smør*, og steg i 4-5 min.

4

Bland crème fraiche [½ pakke, 2 pers.], Hvide Løjer & Urter, æggeblomme* og pastavand i en skål.

5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt pasta, laks og halvdelen af dild og persille, og rør godt rundt.

6

Anret pasta med laks i dybe tallerkener.

Top med resterende dild og persille.