topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet pasta

Cremet pasta

med røget laks, kålrabi & dild

En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Cremet sauce med røget laks, kålrabi, og gulerod får ekstra lækker smag af krydderimiks, frisk dild og persille.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

½ stk

Rødløg

250 g

Penne

1 pose

Dild

1 stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

75 g

Crème fraiche

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)152 kcal
Energi (kJ)637 kJ
Fedt9.8 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat2.3 g
Sukker0.8 g
Protein14.7 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Hæld vand fra.

Forbered råvarer
2

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skræl kålrabi, og skær i tern. Skær gulerod (uskrællet) i tern. Hak dild og persille fint, og bland i en lille skål. Skær laks i 1 cm tykke skiver.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.Steg rødløg i 2 min. Tilsæt gulerod, kålrabi og en klat smør*, og steg i 4-5 min.

Bland sauce
4

Bland crème fraiche [½ pakke, 2 pers.], Hvide Løjer & Urter, æggeblomme* og pastavand i en skål.

Lad simre
5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, laks og halvdelen af dild og persille, og rør godt rundt.

Server
6

Anret pasta med laks i dybe tallerkener. Top med resterende dild og persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image