
En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Cremet sauce med røget laks, kålrabi, og gulerod får ekstra lækker smag af krydderimiks, frisk dild og persille.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
½ stk
Løg
250 g
Penne
1 pose
Dild
1 stk
Glaskål, hvid
1 stk
Gulerod
75 g
Crème fraiche
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æg
½ dl
Vand

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Hæld vand fra.

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skræl kålrabi, og skær i tern. Skær gulerod (uskrællet) i tern. Hak dild og persille fint, og bland i en lille skål. Skær laks i 1 cm tykke skiver.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.Steg rødløg i 2 min. Tilsæt gulerod, kålrabi og en klat smør*, og steg i 4-5 min.

Bland crème fraiche [½ pakke, 2 pers.], Hvide Løjer & Urter, æggeblomme* og pastavand i en skål.

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, laks og halvdelen af dild og persille, og rør godt rundt.

Anret pasta med laks i dybe tallerkener. Top med resterende dild og persille.