Skip to main content
Cremet pasta

Cremet pasta

med røget laks, kålrabi & dild

3.9
(528)

En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Cremet sauce med røget laks, kålrabi, og gulerod får ekstra lækker smag af krydderimiks, frisk dild og persille.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

½ stk

Løg

250 g

Penne

1 pose

Dild

1 stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

75 g

Crème fraiche

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)152 kcal
Energi (kJ)637 kJ
Fedt9.8 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat2.3 g
Sukker0.8 g
Kostfibre0.1 g
Protein14.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Hæld vand fra.

Forbered råvarer
2

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skræl kålrabi, og skær i tern. Skær gulerod (uskrællet) i tern. Hak dild og persille fint, og bland i en lille skål. Skær laks i 1 cm tykke skiver.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.Steg rødløg i 2 min. Tilsæt gulerod, kålrabi og en klat smør*, og steg i 4-5 min.

Bland sauce
4

Bland crème fraiche [½ pakke, 2 pers.], Hvide Løjer & Urter, æggeblomme* og pastavand i en skål.

Lad simre
5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, laks og halvdelen af dild og persille, og rør godt rundt.

Server
6

Anret pasta med laks i dybe tallerkener. Top med resterende dild og persille.