HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Pasta
topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med røget laks, kålrabi & dild

En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Cremet sauce med røget laks, kålrabi, og gulerod får ekstra lækker smag af krydderimiks, frisk dild og persille.

Tags:Hurtig
Allergener:fiskmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Koldrøget laks

(Indeholderfisk)

4 g

Rødløg

1 stk

Penne

½ dl

Dild

Glaskål, hvid

Gulerod

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Hvide Løjer & Urter

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)152.23 kcal
Energi (kJ)636.9303 kJ
Fedt9.756 g
Mættet fedt1.9 g
Kulhydrat2.2825 g
Sukker0.8 g
Protein14.7125 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Hæld vand fra.

2

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skræl kålrabi, og skær i tern. Skær gulerod (uskrællet) i tern. Hak dild og persille fint, og bland i en lille skål. Skær laks i 1 cm tykke skiver.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.Steg rødløg i 2 min. Tilsæt gulerod, kålrabi og en klat smør*, og steg i 4-5 min.

4

Bland crème fraiche [½ pakke, 2 pers.], Hvide Løjer & Urter, æggeblomme* og pastavand i en skål.

5

Tilsæt sauce til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, laks og halvdelen af dild og persille, og rør godt rundt.

6

Anret pasta med laks i dybe tallerkener. Top med resterende dild og persille.