Skip to main content
Cremet østershatte-spaghetti
Cremet østershatte-spaghetti

Cremet østershatte-spaghetti

med valnøddecrumble og spinat

Østershatte er en rigtig dejlig svamp fyldt af smag. I aften steger vi den og blander den derefter med spaghetti i en cremet sauce med fløde, hvidløg, ost, spinat, hvidløg og røget paprika. Vi topper vores pasta med en sprød valnøddecrumble med panko.

Tags:
Stærk
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Nøtter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød chili

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Røget paprika

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

30 g

Spinat

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

½ stk

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

200 g

Østershatte

40 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til pangrattato

¼ tsk

Salt til pangrattato

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

½ spsk

Olie til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4225 kJ
Kalorier (kcal)1010 kcal
Fedt59.3 g
Mættet fedt22.7 g
Kulhydrat91 g
Sukker12.2 g
Kostfibre8.1 g
Protein28.5 g
Salt3.1 g
Potassium57.6 mg
Calcium10 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg panko og valnødder
2

Imens, hak valnødder groft.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg panko og valnødder i 3-4 min, indtil gyldne og sprøde.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål.

Forbered grøntsager
3

Hak rødløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Riv svampe i 2 cm strimler.

Skyl spinat.

Steg svampe
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet. Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg rødløg, hvidløg og chili i 1-2 min, eller indtil bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, pastavand, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og røget paprika, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, svampe, finrevet ost, spinat og et nip peber, og vend sammen.

Server
6

Anret østershatte-spaghetti i dybe tallerkener. 

Top med valnøddecrumble.