
Trænger du til en rustik og varmende ret at lyse hverdagsaftenen op med? Nyd vores Cremede gryderet med gris og kål i sauce med madlavningsfløde og worcestershire sauce, som vi serverer med hvidløgsmos og en sprød salat med dild.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Løg
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
4 g
Bouillon
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Æble
1 stk
Dild
75 g
Sukkerærter
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
2 dl
Vand til gryderet
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl løg.
Kog kartofler og løg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Imens, hak løg fint.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød og løg med salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil kødet er brunet og løgene er bløde.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, bouillon, worcestershiresauce og et nip salt og peber.
Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.
Tilsæt spidskål, og lad simre i 1 min, eller indtil den er faldet lidt sammen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, skær ender af sukkerærter.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak dild fint.
Bland sukkerærter, æble, dild, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Anret gryderet, kartoffelmos og salat på tallerkener.