topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinekødsgryde

Cremet svinekødsgryde

med hvidløgsmos og sprød dildsalat

Trænger du til en rustik og varmende ret at lyse hverdagsaftenen op med? Nyd vores Cremede gryderet med gris og kål i sauce med madlavningsfløde og worcestershire sauce, som vi serverer med hvidløgsmos og en sprød salat med dild.

Allergener:
Mælk
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder: Soja)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Agurk

1 stk

Æble

1 pose

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

2 dl

Vand til gryderet

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3469 kJ
Kalorier (kcal)829 kcal
Fedt45.5 g
Mættet fedt21.7 g
Kulhydrat68.8 g
Sukker19.2 g
Protein41.2 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Skær kød
2

Imens, hak løg fint.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød og løg med salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil kødet er brunet og løgene er bløde.

Lav gryderet
4

Tilsæt madlavningsfløde, vand, kyllingebouillon, worcestershiresauce og et nip salt og peber.

Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 4-5 min, eller indtil saucen er tyknet og kødet er gennemstegt.

Tilsæt spidskål, og lad simre i 1 min, eller indtil den er faldet lidt sammen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav salat
5

Imens, skær agurk i halve skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak dild fint.

Bland agurk, æble, dild, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret gryderet, kartoffelmos og salat på tallerkener.