HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Baconpasta
topBanner
Cremet baconpasta

Cremet baconpasta

med sprød pangrattato og finrevet ost

Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutensojamælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Porre

2 stk

Tomat

2 stk

Hvidløgsfed

270 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

140 g

Bacon, tern

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

200 ml

Madlavningsfløde

60 g

Spinat

1 pose

Purløg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholderæg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie* (trin 2)

½ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4426.9233 kJ
Kalorier (kcal)1058.0601 kcal
Fedt44.7008 g
Mættet fedt21.5 g
Kulhydrat117.3049 g
Sukker13.5 g
Protein42.2475 g
Salt4.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær porre [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Snit purløg fint.

2

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt panko og halvdelen af purløg, og steg i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.

3

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.

4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt porre og tomat, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl], Mamas Favorit, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet. 

5

Tilsæt spinat og spaghetti, og vend sammen. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med resterende finrevet ost og purløg.