Bacon, pasta og cremet sauce! Behøver vi sige mere? I aften laver vi hurtigt og nemt en fantastisk pastaret med porre, spidskål og bacon, som vi blander med cremet mornaysauce og rigatoni, og så topper vi med frisk rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Porre
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
75 g
Spidskål, skåret
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadi har en smule bid.
Skær porre i tynde, halve skiver.
Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en skål.
Opvarm samme stegepande på middel varme.
Steg porre og spidskål [1/2 pose, 2P] i 4-5 min, eller indtil bløde.
Sænk til lav varme.
Tilsæt mornaysauce, bacon, pastavand, pasta og et nip peber, og vend sammen.
Bland rucola, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip peber i en skål.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med rucola.