topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet bacon-gnocchi

Cremet bacon-gnocchi

med pandestegt champignon og frisk kørvel

Spændende opskrift med gnocchi stegt i en syndig blanding af baconfedt og olivenolie. Vi serverer vores gnocchi med stegt pastinak og champignon, og en lækker sauce med crème fraiche og spinat. Vi topper med sprød bacon og friske kørvelblade, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

140 g

Bacon, tern

200 g

Champignon

1 stk

Pastinak

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Løg

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

2 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Kørvel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3222 kJ
Kalorier (kcal)770 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker8.8 g
Protein26.4 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg bacon og gnocchi
1

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered grøntsager
2

Skræl pastinak, og skær i 1 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg svampe og pastinak
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og pastinak i 4-5 min, eller indtil bløde og let brunet. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav sauce
4

Tilsæt løg, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og steg videre i 30 sek. Sænk til middel varme, og tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P], spinat og vand* [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Pluk kørvel
5

Pluk kørvel.

Server
6

Anret sauce og grøntsager i dybe tallerkener. Top med gnocchi og bacon. Krydr med et nip peber*. Drys med kørvel.