Skip to main content
Cremet bacon-gnocchi

Cremet bacon-gnocchi

med pandestegt champignon og frisk kørvel

4.2
(205)

Spændende opskrift med gnocchi stegt i en syndig blanding af baconfedt og olivenolie. Vi serverer vores gnocchi med stegt pastinak og champignon, og en lækker sauce med crème fraiche og spinat. Vi topper med sprød bacon og friske kørvelblade, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

140 g

Bacon, tern

200 g

Champignon

1 stk

Pastinak

30 g

Spinat

1 stk

Løg

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

2 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Kørvel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)3222 kJ
Kalorier (kcal)770 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker8.8 g
Kostfibre6.3 g
Protein26.4 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg bacon og gnocchi
1

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered grøntsager
2

Skræl pastinak, og skær i 1 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg svampe og pastinak
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en anden stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og pastinak i 4-5 min, eller indtil bløde og let brunet. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav sauce
4

Tilsæt løg, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og steg videre i 30 sek. Sænk til middel varme, og tilsæt crème fraiche [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P], spinat og vand* [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.

Pluk kørvel
5

Pluk kørvel.

Server
6

Anret sauce og grøntsager i dybe tallerkener. Top med gnocchi og bacon. Krydr med et nip peber*. Drys med kørvel.