Skip to main content
Cremet baconkylling
Cremet baconkylling

Cremet baconkylling

med grønne bønner og kogte kartofler

Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og grønne bønner stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi crème fraiche i, og så har vi en vidunderligt cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler og forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

400 g

Små kartofler

140 g

Bacon, tern

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

150 g

Grønne bønner

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

1.5 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til kød

1.5 dl

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2963 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt32.4 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat48.8 g
Sukker11.1 g
Kostfibre8.6 g
Protein53 g
Salt4.5 g
Potassium187.5 mg
Calcium52.9 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Halver kartofler. 

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og dæk til med låg.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) og zucchini i 1 cm tern.

Skær ender af grønne bønner, og halver.

Steg bacon & grøntsager
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, gulerod og zucchini i 6-7 min, eller indtil grøntsagerne begynder at blive bløde og baconen begynder at blive sprød.  

Overfør til en skål.

Steg kylling
4

Imens, bland hvedemel, salt og et stort nip peber på en tallerken.

Krydr kylling med salt, og vend i mel.

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Tilsæt grøntsager & bacon
5

Tilsæt vand og kyllingebouillon, og bring i kog. Lad simre i 6-7 min på middelhøj varme.

Tilsæt grøntsager, grønne bønner og bacon, og lad simre videre i 2-3 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

Tag stegepanden af varmen.

Tilsæt crème fraiche, og rør rundt.

Snit forårsløg fint.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kartofler i dybe tallerkener.

Top med kylling, sauce og grøntsager.

Drys med forårsløg.