Hvem kan sige nej til kylling, gulerødder og grønne bønner stegt med bacon? Når kylling, grøntsager og bacon er stegt, blander vi crème fraiche i, og så har vi en vidunderligt cremet sauce på få minutter. Vi serverer med kogte kartofler og forårsløg, og så kan den kulinariske fest begynde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
400 g
Små kartofler
140 g
Bacon, tern
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
150 g
Grønne bønner
280 g
Kyllingebryst
¼ tsk
Salt til kartofler
1.5 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til kød
1.5 dl
Vand til sauce
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Halver kartofler.
Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og dæk til med låg.
Imens, skær gulerod (uskrællet) og zucchini i 1 cm tern.
Skær ender af grønne bønner, og halver.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, gulerod og zucchini i 6-7 min, eller indtil grøntsagerne begynder at blive bløde og baconen begynder at blive sprød.
Overfør til en skål.
Imens, bland hvedemel, salt og et stort nip peber på en tallerken.
Krydr kylling med salt, og vend i mel.
Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
Tilsæt vand og kyllingebouillon, og bring i kog. Lad simre i 6-7 min på middelhøj varme.
Tilsæt grøntsager, grønne bønner og bacon, og lad simre videre i 2-3 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
Tag stegepanden af varmen.
Tilsæt crème fraiche, og rør rundt.
Snit forårsløg fint.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kartofler i dybe tallerkener.
Top med kylling, sauce og grøntsager.
Drys med forårsløg.