Skip to main content
Confiteret andeburger med gruyère
Confiteret andeburger med gruyère

Confiteret andeburger med gruyère

med sennepsmayonnaise og karamelliseret løg

Leder du efter en rigtig gourmetburger, så er du landet det helt rette sted! Vi laver en premium-briocheburger med confiteret and og den fantastiske franske ost, gruyère, som har en nøddeagtig og aromatisk smag. Burgeren får også balsamico-karamelliserede rødløg og sennepsmayonnaise, der balancerer den confiterede ands smag perfekt. Vi serverer herlighederne med kartoffelbåde og blandet salat.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 stk

Løg

60 g

Blandet salat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

300 g

Kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Revet gruyère

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

1 spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)5050 kJ
Kalorier (kcal)1207 kcal
Fedt70.7 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker14.7 g
Protein64.2 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Bag andelår
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. 

Bag i ovnen i 30 min.

Bag kartofler
2

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Karamelliser rødløg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme. 

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. 

Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Lav sennepsmayonnaise
4

Imens, skyl salat.

Del boller på midten.

Bland mayonnaise og sennep med et nip salt og peber i en lille skål.

Bland salat, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Lav burger
5

Tag færdige andelår ud af ovnen, og træk kødet i strimler med to gafler på bagepladen.

Placer underboller på bagepladen, og fordel and og gruyère ovenpå. Placer også overboller på bagepladen.

Bag i ovnen i 2-3 min, eller indtil osten er smeltet.

Server
6

Top gruyère med karamelliserede løg, og smør overbolle med sennepsmayonnaise. Saml burger.

Anret kartofler, burger og salat på tallerkener.

Server med resterende sennepsmayonnaise.