Leder du efter en rigtig gourmetburger, så er du landet det helt rette sted! Vi laver en premium-briocheburger med confiteret and og den fantastiske franske ost, gruyère, som har en nøddeagtig og aromatisk smag. Burgeren får også balsamico-karamelliserede rødløg og sennepsmayonnaise, der balancerer den confiterede ands smag perfekt. Vi serverer herlighederne med kartoffelbåde og blandet salat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 stk
Løg
60 g
Blandet salat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
15 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
300 g
Kartofler
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Revet gruyère
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt til kød
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til karamelliserede løg
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
1 spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.
Bag i ovnen i 30 min.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Imens, skyl salat.
Del boller på midten.
Bland mayonnaise og sennep med et nip salt og peber i en lille skål.
Bland salat, olivenolie og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tag færdige andelår ud af ovnen, og træk kødet i strimler med to gafler på bagepladen.
Placer underboller på bagepladen, og fordel and og gruyère ovenpå. Placer også overboller på bagepladen.
Bag i ovnen i 2-3 min, eller indtil osten er smeltet.
Top gruyère med karamelliserede løg, og smør overbolle med sennepsmayonnaise. Saml burger.
Anret kartofler, burger og salat på tallerkener.
Server med resterende sennepsmayonnaise.