Skip to main content
Kinesiskinspirerede grønne bønner med ingefær

Kinesiskinspirerede grønne bønner med ingefær

Delevenlig ret | med ristede løg

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse kinesiskinspirerede lynstegte bønner har et perfekt sprødt bid og en let gyldenstegt smag. De serveres med en aromatisk dressing på sojasauce, ingefær, hvidløg og chiliflager, og toppes med ristede løg. Et krydret og velduftende tilbehør til stort set alle retter!

Allergener:
Sesamzaad
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Grønne bønner

10 g

Ingefærpasta

20 ml

Sesamolie

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ristede løg

1 g

Chiliflager

20 ml

Sojasauce med lavt saltindhold

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til bønner

Næringsindhold

Energi (kJ)1032 kJ
Kalorier (kcal)247 kcal
Fedt17.3 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat15.8 g
Sukker4.7 g
Kostfibre6.3 g
Protein5.6 g
Salt1.9 g
Potassium375 mg
Calcium105 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered grønne bønner
1

Skær ender af grønne bønner.

Steg grønne bønner
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg grønne bønner med salt i 3-4 min, eller indtil møre og let gyldne.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland sojasauce, sesamolie, ingefærpasta, hvidløg og chiliflager i en lille skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

4

Anret grønne bønner på et fad, og top med dressing og ristede løg.