Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Disse kinesiskinspirerede lynstegte bønner har et perfekt sprødt bid og en let gyldenstegt smag. De serveres med en aromatisk dressing på sojasauce, ingefær, hvidløg og chiliflager, og toppes med ristede løg. Et krydret og velduftende tilbehør til stort set alle retter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Grønne bønner
10 g
Ingefærpasta
20 ml
Sesamolie
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ristede løg
1 g
Chiliflager
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
¼ tsk
Salt til bønner
Skær ender af grønne bønner.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner med salt i 3-4 min, eller indtil møre og let gyldne.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland sojasauce, sesamolie, ingefærpasta, hvidløg og chiliflager i en lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret grønne bønner på et fad, og top med dressing og ristede løg.