
Chili sin carne
med creme fraiche & tortillachips
Gør naboerne grønne af misundelse med duften fra en brandvarm chili sin carne toppet med friske salatløg og sprøde tortillachips, som smelter i munden. Spis med gaffel eller brug de sprøde tortillachips som ske.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 pose
Koriander
25 g
Ketchup
1 pakke
Hakkede tomater
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Grøn peberfrugt
5 g
Tex-Mex
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Kidneybønner
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
Ikke inkluderet i din måltidskasse
efter behov
Sukker (trin 3)
Fremgangsmåde

Riv hvidløg fint. Hak rødløg fint. Halver chili på langs, fjern kerner, og hak fint. Skræl gulerod, og skær i små tern. Skær peberfrugt i små tern. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hvidløg, rødløg, chili, peberfrugt og gulerod, og lad simre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt Tex-Mex, og lad simre under omrøring i 1 min.

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup og kidneybønner, og bring i kog. Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil let tyknet. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

Hak koriander groft (med stilk).

Anret chili i skåle. Server med creme fraiche, koriander og tortillachips.