HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Sin Carne
topBanner
Chili sin carne

Chili sin carne

med creme fraiche & tortillachips

Gør naboerne grønne af misundelse med duften fra en brandvarm chili sin carne toppet med friske salatløg og sprøde tortillachips, som smelter i munden. Spis med gaffel eller brug de sprøde tortillachips som ske.

Tags:One PotVegetariskHurtigLet at laveUnder 650 kcal
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Tortillachips

1 pose

Koriander

25 g

Ketchup

1 pakke

Hakkede tomater

1 stk

Chili

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Grøn peberfrugt

5 g

Tex-Mex

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2258.5652 kJ
Kalorier (kcal)539.8101 kcal
Fedt23.0173 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat58.5616 g
Sukker24.2 g
Protein14.5115 g
Salt3.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv hvidløg fint. Hak rødløg fint. Halver chili på langs, fjern kerner, og hak fint. Skræl gulerod, og skær i små tern. Skær peberfrugt i små tern. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hvidløg, rødløg, chili, peberfrugt og gulerod, og lad simre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt Tex-Mex, og lad simre under omrøring i 1 min.

3

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup og kidneybønner, og bring i kog. Sænk til middelhøj varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil let tyknet. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

4

Hak koriander groft (med stilk).

5

Anret chili i skåle. Server med creme fraiche, koriander og tortillachips.