topBanner
Chili sin carne

Chili sin carne

med creme fraiche & tortillachips

Gør naboerne grønne af misundelse med duften fra en brandvarm chili sin carne toppet med friske salatløg og sprøde tortillachips, som smelter i munden. Spis med gaffel eller brug de sprøde tortillachips som ske.

Tags:VegetariskHurtigOne PotLynretUnder 600 calories
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Chili

1 stk

Grøn peberfrugt

2 stk

Gulerod

1 pakke

Kidneybønner

5 g

Tex-Mex

1 pakke

Hakkede tomater

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

25 g

Ketchup

1 pose

Koriander

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 pakke

Tortillachips

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2254 kJ
Kalorier (kcal)539 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat60 g
Sukker23 g
Protein19 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Riv hvidløg fint.

Hak rødløg fint.

Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint.

Skræl gulerod.

Skær peberfrugt og gulerod i små tern.

Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Tilsæt hvidløg, rødløg, chili, peberfrugt og gulerod. Lad simre under omrøring i 4-5 min.

Tilsæt Tex-Mex. Lad simre under omrøring i 1 min.

3

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup og kidneybønner. Bring i kog. Sænk til middelhøj varme. Lad simre i 12-15 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med sukker*, salt* og peber*.

4

Hak koriander groft (med stilk).

5

Anret chili i skåle.

Server med creme fraiche [½ pakke, 2 pers.], koriander og tortillachips.