
I aften kigger vi mod Mexico og finder inspiration til at lave uimodståelige tortillatoasts fyldt med ost og lækkert fyld, som steges gyldne på panden. Vores tortillatoasts fyldes med friskstegt kylling, majs og cheddarost, og tilbehøret er en sprød kålslaw med æble og en rosa dip af mayonnaise og ketchup.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder: Æg, Sennep)
½ stk
Majs
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
4 stk
Tortillabrød, fuldkorn
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Æble
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Citrusfrugt
280 g
Kyllingebryst
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Smør til glaze
1 spsk
Ketchup til dyppelse
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat

Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak persille fint.
Halver citrusfrugt.

Imens, skær kylling i 3 stykker på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Jorden Rundt, salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt smør til stegepanden med kylling, og steg videre i 1 min.
Overfør kylling til en tallerken, og riv i mundrette bidder med to gafler.
Bland æble, spidskål, persille, et stort skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Hæld væde fra majs.
Fyld halvdelen af et tortillabrød med kylling, majs og cheddar. Fold den anden tortillabrødsside over.
Fortsæt med resterende tortillabrød.

Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Steg tortillatoast i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldenbrun.
Skær hver tortillatoast i tre stykker inden servering.
Bland mayonnaise og ketchup i en lille skål.

Anret tortillatoast og slaw på tallerkener.
Server med dip.