Skip to main content
Tortillatoast med kylling og cheddar

Tortillatoast med kylling og cheddar

med kålslaw og rosa dip

I aften kigger vi mod Mexico og finder inspiration til at lave uimodståelige tortillatoasts fyldt med ost og lækkert fyld, som steges gyldne på panden. Vores tortillatoasts fyldes med friskstegt kylling, majs og cheddarost, og tilbehøret er en sprød kålslaw med æble og en rosa dip af mayonnaise og ketchup.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Hvede
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

½ stk

Majs

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder: Mælk)

4 stk

Tortillabrød, fuldkorn

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Æble

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Citrusfrugt

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til glaze

1 spsk

Ketchup til dyppelse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3660 kJ
Kalorier (kcal)875 kcal
Fedt46.8 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat56.5 g
Sukker18.2 g
Kostfibre13.7 g
Protein50.4 g
Salt3.6 g
Potassium266.9 mg
Calcium35.3 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak persille fint. 

Halver citrusfrugt. 

Steg kylling
2

Imens, skær kylling i 3 stykker på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Jorden Rundt, salt og et nip peber i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålslaw
3

Tilsæt smør til stegepanden med kylling, og steg videre i 1 min.

Overfør kylling til en tallerken, og riv i mundrette bidder med to gafler.

Bland æble, spidskål, persille, et stort skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål. 

Forbered tortillatoast
4

Hæld væde fra majs.

Fyld halvdelen af et tortillabrød med kylling, majs og cheddar. Fold den anden tortillabrødsside over.

Fortsæt med resterende tortillabrød.

Steg tortillatoast
5

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Steg tortillatoast i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldenbrun.

Skær hver tortillatoast i tre stykker inden servering.

Bland mayonnaise og ketchup i en lille skål.

Server
6

Anret tortillatoast og slaw på tallerkener.

Server med dip.