Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Italienske, ostegratinerede boller, som vi slår knude på, inden de bages gyldne i ovnen, er fuldstændig uimodståelige. Når de så pensles med hjemmelavet hvidløgssmør i generøse mængder, og serveres med marinarasauce, er hver en mundfuld som at høre englene synge!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Kruspersille
2 stk
Hvidløgsfed
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Sukker til sauce
2 spsk
Smør til sauce
¼ tsk
Salt til smør
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud til 1 cm tykkelse, og skær ud i 2 cm strimler.
Vikl dejstrimlen rundt om fingeren, bind en knude med strimlen, og før enderne ind under sig selv.
Placer knuder på en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olivenolie, og drys med finrevet ost.
Bag i 12-15 min, eller indtil knuder er gyldne og osten boblende.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Imens, bland hakkede tomater med salt, sukker og et nip peber i en lille skål.
TIP: Brug en blender hvis du ønsker en glat marinarasauce.
Hak persille fint.
Pres eller riv hvidløg fint.
Smelt smør i en lille gryde på middelhøj varme.
Tilsæt persille, salt og hvidløg, og rør rundt.
Pensl hvidløgssmør i generøse mængder over knuder.
Server hvidløgsknuder på en tallerken med marinarasauce til at dyppe i.