topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italienske hvidløgsknuder

Italienske hvidløgsknuder

12-14 stk | med marinarasauce

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Italienske, ostegratinerede boller, som vi slår knude på, inden de bages gyldne i ovnen, er fuldstændig uimodståelige. Når de så pensles med hjemmelavet hvidløgssmør i generøse mængder, og serveres med marinarasauce, er hver en mundfuld som at høre englene synge!

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Kruspersille

2 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til smør

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2870 kJ
Kalorier (kcal)686 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat96.6 g
Sukker7.7 g
Protein26.3 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Form dejknuder
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Tag pizzadej ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.

Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud til 1 cm tykkelse, og skær ud i 2 cm strimler.

Vikl dejstrimlen rundt om fingeren, bind en knude med strimlen, og før enderne ind under sig selv.

Placer knuder på en bageplade med bagepapir. Pensl med en smule olivenolie, og drys med finrevet ost.

Bag i 12-15 min, eller indtil knuder er gyldne og osten boblende.

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Lav marinarasauce
2

Imens, bland hakkede tomater med salt, sukker og et nip peber i en lille skål.

TIP: Brug en blender hvis du ønsker en glat marinarasauce.

Lav hvidløgssmør
3

Hak persille fint.

Pres eller riv hvidløg fint.

Smelt smør i en lille gryde på middelhøj varme.

Tilsæt persille, salt og hvidløg, og rør rundt.

Pensl hvidløgssmør i generøse mængder over knuder.

Server
4

Server hvidløgsknuder på en tallerken med marinarasauce til at dyppe i.