
Opdag centralamerikansk gastronomi med vores Centralamerikansk gryderet med krydret gris. Denne gryderet gør Panamad-krydret svinekød og citrusfrugtsyltede rødløg og chili til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt til hverdag og gæster.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
½ stk
Løg
150 g
Jasminris
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Majs
300 g
Svinekamfilet
5 g
Tex-Mex
35 g
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
1 stk
Peberfrugt
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Smør til ris
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til gryderet
1 spsk
Smør til gryderet
½ tsk
Sukker til gryderet
¼ tsk
Salt til gryderet

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt ris, majs og salt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, tilsæt smør, og lad hvile i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Halver citrusfrugt.
Bland citrusfrugtsaft, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend løg og chiliflager i skålen, og stil til side.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Skær svinekød i 2 cm stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kød og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Tilsæt Panamad og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpuré, vand, smør, sukker og salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Anret ris og sauce i skåle.
Top med rødløg og fraiche.