Centralamerikansk svinekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Centralamerikansk svinekødsgryde

Centralamerikansk svinekødsgryde

med majsris og limesyltede rødløg

Opdag centralamerikansk gastronomi med vores Centralamerikansk gryderet med krydret gris. Denne gryderet gør Panamad-krydret svinekød og limesyltede rødløg med koriander og chili til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt til hverdag og gæster.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

½ stk

Rødløg

150 g

Jasminris

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Majs

300 g

Svinekamfilet

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Smør til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til gryderet

1 spsk

Smør til gryderet

½ tsk

Sukker til gryderet

¼ tsk

Salt til gryderet

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3481 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt33.6 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat89.9 g
Sukker16.9 g
Protein41.1 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Hæld væde fra majs.

Tilsæt ris, majs og salt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, tilsæt smør, og lad hvile i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt løg
2

Imens, hak koriander fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland limesaft, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg, koriander og chiliflager i skålen, og stil til side.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered peberfrugt
3

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kød og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sauce
5

Tilsæt Panamad og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré, vand, smør, sukker og salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret ris og sauce i skåle.

Top med rødløg og fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image