Skip to main content
Centralamerikansk svinekødsgryde

Centralamerikansk svinekødsgryde

med majsris og citrussyltede løg

4.0
(75)

Opdag centralamerikansk gastronomi med vores Centralamerikansk gryderet med krydret gris. Denne gryderet gør Panamad-krydret svinekød og citrusfrugtsyltede rødløg og chili til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt til hverdag og gæster.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Løg

150 g

Jasminris

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Majs

300 g

Svinekamfilet

5 g

Tex-Mex

35 g

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Smør til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til gryderet

1 spsk

Smør til gryderet

½ tsk

Sukker til gryderet

¼ tsk

Salt til gryderet

Næringsindhold

Energi (kJ)3433 kJ
Kalorier (kcal)821 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat94.1 g
Sukker17.1 g
Kostfibre5.9 g
Protein43.6 g
Salt6 g
Potassium336.2 mg
Calcium25.8 mg
Iron0.6 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Hæld væde fra majs.

Tilsæt ris, majs og salt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, tilsæt smør, og lad hvile i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt løg
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland citrusfrugtsaft, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend løg og chiliflager i skålen, og stil til side.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered peberfrugt
3

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Steg kød
4

Skær svinekød i 2 cm stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kød og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sauce
5

Tilsæt Panamad og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré, vand, smør, sukker og salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret ris og sauce i skåle.

Top med rødløg og fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image