Opdag centralamerikansk gastronomi med vores Centralamerikansk gryderet med krydret gris. Denne gryderet gør Panamad-krydret svinekød og limesyltede rødløg med koriander og chili til en mundvandsdrivende oplevelse, der er perfekt til hverdag og gæster.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
½ stk
Rødløg
150 g
Jasminris
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Majs
300 g
Svinekamfilet
5 g
Tex-Mex
1 dåse
Tomatpuré
1 g
Chiliflager
1 stk
Peberfrugt
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Smør til ris
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til gryderet
1 spsk
Smør til gryderet
½ tsk
Sukker til gryderet
¼ tsk
Salt til gryderet
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt ris, majs og salt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, tilsæt smør, og lad hvile i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak koriander fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Bland limesaft, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend rødløg, koriander og chiliflager i skålen, og stil til side.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Skær svinekød i 2 cm stykker på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kød og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt Panamad og Tex-Mex, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt tomatpuré, vand, smør, sukker og salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Anret ris og sauce i skåle.
Top med rødløg og fraiche.