Centralamerikansk inspireret salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Centralamerikansk inspireret salat

Centralamerikansk inspireret salat

med ovnbagt sød kartoffel og saftig mango

I aften frister vi med en fantastisk alt i et ret, med masser af smage og farver. Vi bygger vores velsmagende salatbowl med frisk salat, krydret ovnbagt løg og sød kartoffel, og frisk mango og avocado. Og så topper vi med peanuts, frisk chili og mynte, og srirachadressing med lime og misopasta.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Under 650 kcal
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

4 g

Panamad

1 stk

Avocado

1 stk

Mynte

20 g

Saltede peanuts

½ stk

Rød chili

450 g

Sød kartoffel

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

½ stk

Mango

30 g

Misopasta

1 stk

Salat

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2652 kJ
Kalorier (kcal)634 kcal
Fedt32.3 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat59.7 g
Sukker17.7 g
Kostfibre14.4 g
Protein15 g
Salt3.3 g
Calcium0.7 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag kartofler og løg
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær søde kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Lav dressing
2

Imens, halver lime.

Bland et stort skvæt limesaft, srirachamayonnaise, misopasta og vand i en lille skål.

Forbered råvarer
3

Hak salat og peanuts groft.

Forbered frugt og grønt
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med salt og et nip peber.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak mynte fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Lad kartofler køle af
5

Lad færdigbagte søde kartofler køle af i 3-4 min.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener.

Top med grøntsager, mango og avocado.

Dryp med srirachadressing.

Drys med peanuts, chili og mynte.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image