
Casarecce
med bacon, ovnbagte grøntsager & tomatsauce
Har du aldrig hørt om Caserecce? Det er en rørformet pasta, som er kendt for at være en rigtig saucetyv ! Og tro os, I kommer til at sluge hver eneste dråbe af den fantastiske tomatsauce, som er fyldt med delikate ingredienser i forskellige farver og konsistenser. Lækker bacon, sprød ovnbagt zucchini og peberfrugt. Selvfølgelig topper vi med en herlig ost, som smelter i saucen!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
½ stk
Zucchini
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Rødløg
140 g
Bacon, tern
250 g
Casarecce
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Panamad
1 pakke
Hakkede tomater
20 g
Finrevet ost
Ikke inkluderet i din måltidskasse
efter behov
Sukker
efter behov
Smør
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i 1 cm tykke skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær rødløg i 2-3 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 15 min tilbage. Steg hvidløg og bacon i 3-4 min. TIP: Baconen skal ikke blive sprød.
Tilsæt hakkede tomater, bouillon, Panamad og et skvæt vand*. Krydr med et nip sukker*, salt* og peber*. Tilsæt en klat smør*, og lad simre imens grøntsagerne bager og pastaen koger (trin 5).
Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 3-4 min, eller til ‘al dente’. Hæld vand fra, kom pasta tilbage i gryden og tilsæt en smule olivenolie*. Kom grøntsager i tomatsaucen. TIP: Olivenolie gør, at pastaen ikke klistrer sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med tomatsauce. Drys med revet ost.