HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCasarecce
topBanner
Casarecce

Casarecce

med bacon, ovnbagte grøntsager & tomatsauce

Har du aldrig hørt om Caserecce? Det er en rørformet pasta, som er kendt for at være en rigtig saucetyv ! Og tro os, I kommer til at sluge hver eneste dråbe af den fantastiske tomatsauce, som er fyldt med delikate ingredienser i forskellige farver og konsistenser. Lækker bacon, sprød ovnbagt zucchini og peberfrugt. Selvfølgelig topper vi med en herlig ost, som smelter i saucen!

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Zucchini

4 g

Rød peberfrugt

1 pakke

Rødløg

efter behov

Bacon, tern

efter behov

Casarecce

(Indeholderæg, gluten)

Hvidløgsfed

Kyllingebouillon

Panamad

Hakkede tomater

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Smør*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1126.6257 kJ
Kalorier (kcal)269.27 kcal
Fedt17.66 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat11.155 g
Sukker8.3 g
Protein13.255 g
Salt2.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i 1 cm tykke skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær rødløg i 2-3 cm både.

2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 15 min tilbage. Steg hvidløg og bacon i 3-4 min. TIP: Baconen skal ikke blive sprød.

4

Tilsæt hakkede tomater, bouillon, Panamad og et skvæt vand*. Krydr med et nip sukker*, salt* og peber*. Tilsæt en klat smør*, og lad simre imens grøntsagerne bager og pastaen koger (trin 5).

5

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 3-4 min, eller til ‘al dente’. Hæld vand fra, kom pasta tilbage i gryden og tilsæt en smule olivenolie*. Kom grøntsager i tomatsaucen. TIP: Olivenolie gør, at pastaen ikke klistrer sammen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med tomatsauce. Drys med revet ost.