topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Casarecce

Casarecce

med bacon, ovnbagte grøntsager & tomatsauce

Har du aldrig hørt om Caserecce? Det er en rørformet pasta, som er kendt for at være en rigtig saucetyv ! Og tro os, I kommer til at sluge hver eneste dråbe af den fantastiske tomatsauce, som er fyldt med delikate ingredienser i forskellige farver og konsistenser. Lækker bacon, sprød ovnbagt zucchini og peberfrugt. Selvfølgelig topper vi med en herlig ost, som smelter i saucen!

Tags:
Børnevenlig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Rødløg

140 g

Bacon, tern

250 g

Casarecce

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Panamad

1 pakke

Hakkede tomater

20 g

Finrevet ost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)269 kcal
Energi (kJ)1127 kJ
Fedt17.66 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat11.16 g
Sukker8.3 g
Protein13.26 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini [1/2 stk, 2 pers.] i 1 cm tykke skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær rødløg i 2-3 cm både.

Bag grøntsager
2

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.

Steg hvidløg & bacon
3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 15 min tilbage. Steg hvidløg og bacon i 3-4 min. TIP: Baconen skal ikke blive sprød.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt hakkede tomater, bouillon, Panamad og et skvæt vand*. Krydr med et nip sukker*, salt* og peber*. Tilsæt en klat smør*, og lad simre imens grøntsagerne bager og pastaen koger (trin 5).

Kog pasta
5

Tilsæt pasta til det kogende vand, og kog i 3-4 min, eller til ‘al dente’. Hæld vand fra, kom pasta tilbage i gryden og tilsæt en smule olivenolie*. Kom grøntsager i tomatsaucen. TIP: Olivenolie gør, at pastaen ikke klistrer sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med tomatsauce. Drys med revet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image