Caribisk inspireret oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk inspireret oksekød

Caribisk inspireret oksekød

med kokosris & ananassalsa

Denne opskrift er fyldt med varme og solrige smage, og garanteres at sprede glæde ved spisebordet. Risene gøres festlige ved at blive kogt med lækker kokosmælk. Hakket oksekød får smag af caribisk krydderiblanding, der giver karakter, og den superfriske salsa er lavet af ananas, tomat og mynte. En ny dejlig ret familien garanteret ikke prøvet før!

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

250 ml

Kokosmælk

250 g

Hakket oksekød

100 g

Basmatiris

1 stk

Lime

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

50 g

Ananas

1 pose

Mynte

4 g

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)233 kcal
Energi (kJ)974 kJ
Fedt12.61 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat6.79 g
Sukker1.4 g
Protein25.48 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Kog kokosris
1

Bring en gryde med vand*, kokosmælk og salt* i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg. Hak tomat groft. Hak ananas fint. Hak mynte groft. Riv limeskal. Skær lime i både.

Steg oksekød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

Krydr oksekød
4

Tilsæt hvidløg, limeskal, Central American Style [1/2 pakke, 2 pers.]. Steg i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav ananassalsa
5

Bland tomat, ananas, et skvæt limesaft og mynte (gem lidt til anretning) i en skål. Krydr med salt* og peber*. 

Server
6

Anret kokosris og oksekød i dybe tallerkener. Top med ananassalsa og resterende mynte. Server med limebåde.