Denne opskrift er fyldt med varme og solrige smage, og garanteres at sprede glæde ved spisebordet. Risene gøres festlige ved at blive kogt med lækker kokosmælk. Hakket oksekød får smag af caribisk krydderiblanding, der giver karakter, og den superfriske salsa er lavet af ananas, tomat og mynte. En ny dejlig ret familien garanteret ikke prøvet før!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Gulerod
1 stk
Kokosmælk
4 g
Hakket oksekød
¼ tsk
Basmatiris
1 dl
Lime
Hvidløgsfed
Tomat
Ananas
Mynte
Central American Style
Salt*
Vand*
Bring en gryde med vand*, kokosmælk og salt* i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet* er absorberet.
Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg. Hak tomat groft. Hak ananas fint. Hak mynte groft. Riv limeskal. Skær lime i både.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hvidløg, limeskal, Central American Style [1/2 pakke, 2 pers.]. Steg i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*.
Bland tomat, ananas, et skvæt limesaft og mynte (gem lidt til anretning) i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret kokosris og oksekød i dybe tallerkener. Top med ananassalsa og resterende mynte. Server med limebåde.