topBanner
Caribisk inspireret oksekød

Caribisk inspireret oksekød

med kokosris & ananassalsa

Denne opskrift er fyldt med varme og solrige smage, og garanteres at sprede glæde ved spisebordet. Risene gøres festlige ved at blive kogt med lækker kokosmælk. Hakket oksekød får smag af caribisk krydderiblanding, der giver karakter, og den superfriske salsa er lavet af ananas, tomat og mynte. En ny dejlig ret familien garanteret ikke prøvet før!

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Gulerod

250 ml

Kokosmælk

250 g

Hakket oksekød

100 g

Basmatiris

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

50 g

Ananas

4 g

Central American Style

1 pose

Mynte

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2841 kJ
Kalorier (kcal)679 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt27 g
Kulhydrat54 g
Sukker11 g
Protein33 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med vand, kokosmælk og salt i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg. Hak tomat groft. Hak ananas fint. Hak mynte groft. Riv limeskal. Skær lime i både.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

4

Tilsæt hvidløg, limeskal, Central American Style [1/2 pakke, 2 pers.]. Steg i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

5

Bland tomat, ananas, et skvæt limesaft og mynte (gem lidt til anretning) i en skål. Krydr med salt og peber.

6

Anret kokosris og oksekød i dybe tallerkener. Top med ananassalsa og resterende mynte. Server med limebåde.