Skip to main content
Caribisk inspireret fisketacos

Caribisk inspireret fisketacos

med majssalsa og spicy kokos-crunch

4.5
(81)

I aften laver vi tacos med inspiration fra caribisk madlavningskunst. Vi bygger tacos med lune tortillas, paneret kuller, kålsalat, majssalsa med avocado og persille, fisk og kokos-chili crunch med peanuts. Vi serverer vores tacos med sprøde tortillachips og spicy cajundip med créme fraiche og lime.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Jordnødder
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Antal portioner

1 stk

Avocado

1 dåse

Majs

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Nøtter, Sesam)

1 g

Chiliflager

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

1 stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¾ tsk

Salt (trin 2)

3 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Energi (kJ)7173 kJ
Kalorier (kcal)1714 kcal
Fedt102.6 g
Mættet fedt25 g
Kulhydrat137.9 g
Sukker14.8 g
Kostfibre17.3 g
Protein54.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8 g
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav majssalsa
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Hæld væde fra majs. 

Hak persille groft.

Bland avocado, majs, persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav salat og kokos-crunch
2

Bland snittet kålsalat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Hak peanuts groft.

Bland kokosmel, peanuts, chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner fisk
3

Skær fisk i strimler (4 pr. person) på langs et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. 

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav cajundip
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Skær lime i både.

Bland créme fraiche, et skvæt limesaft, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret majssalsa, salat, tortillabrød og cajundip i skåle.

Fyld tortillabrød med salat, majssalsa, fisk og kokos-crunch.

Server med tortillachips, cajundip og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image