Caprese-ciabatta med chorizo og mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 Caprese-ciabatta med chorizo og mozzarella

Caprese-ciabatta med chorizo og mozzarella

med 'cheesy' fritter og kalamataoliven

Inspireret af Toscanas bølgende bakker indfanger vores Caprese-ciabatta med chorizo og mozzarella essensen af ​​rustik italiensk madlavning. Med friske ingredienser og dristige smag er dette et måltid, der vil transportere dig direkte ind til hjertet af Italien.

Allergener:
Milk
Egg
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Gerste
Gluten
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

40 g

Finrevet ost

120 g

Chorizo, ternet

125 g

Cherrytomater

24 ml

Balsamico

1 stk

Zucchini

125 g

Mozzarella

250 g

Ciabatta

1 stk

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

60 g

Calabresepesto

25 g

Mayonnaise

70 g

Kalamataoliven

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til glace

½ tsk

Sukker til glace

¼ tsk

Salt til glace

3 spsk

Olie til pesto

¼ tsk

Salt til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6155 kJ
Kalorier (kcal)1471 kcal
Fedt86.5 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat122.6 g
Sukker16.2 g
Kostfibre11.2 g
Protein50.1 g
Salt8.4 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Top fritter med halvdelen af finrevet ost, når de har 5 min tilbage.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg chorizo
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 5-7 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Karamelliser cherrytomater
3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg cherrytomater i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker, salt og et nip peber, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Overfør til en mellemstor skål.

Imens, skyl rucola.

Steg zucchini
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini i 1-2 min, eller indtil let bløde.

Placer ciabatta på risten i ovnen, og varm i 7-8 min.

Del ciabatta på langs. 

Lav pesto
5

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum fint.

Bland hvidløg, basilikum, resterende finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Hæld væde fra mozzarella, og skær i tynde skiver.

Bland calabresepesto og mayonnaise i en lille skål.

Server
6

Smør ciabatta med pesto. Top med zucchini, mozzarella, chorizo, cherrytomater, rucola og resterende balsamicoglace. 

Luk sandwich, og halver.

Server med fritter, calabresemayonnaise og kalamataoliven.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image