HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCalabreserørt Rigatoni
topBanner
Calabreserørt rigatoni

Calabreserørt rigatoni

med sprød glaskålssalat og græsk salatost

Har du aldrig hørt om calabresepesto? Pesto Calabrese er en vidunderlig italiensk pesto lavet af peberfrugt, ricotta og parmesan. I aften har den hovedrollen i vores skønne pastaret, som også indeholder skalotteløg, tomat, hvidløg, oregano, basilikum og salatost. Fantastisk tilbehør er en innovativ kålrabisalat med citron og persille.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Gul peberfrugt

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

1 pose

Kruspersille

½ stk

Glaskål, hvid

20 g

Græskarkerner

270 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

½ g

Oregano, tørret

100 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

½ stk

Citron, økologisk

60 g

Calabresepesto

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

1 spsk

Olivenolie* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)953.9525 kcal
Energi (kJ)3991.3372 kJ
Fedt38.3248 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat115.9987 g
Sukker17.3 g
Protein31.6762 g
Salt2.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak skalotteløg og basilikum fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak persille groft. Halver cherrytomater. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl glaskål [½ stk, 2P], og skær i ½ cm tykke strimler. 

2

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand* og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra. 

3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg i 1 min. Tilsæt peberfrugt, cherrytomater, hvidløg, oregano [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og steg videre i 3-4 min. Skær salatost i 1 cm tern. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og halver citron.

4

Bland glaskål, persille, et skvæt citronsaft, olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål.

5

Sænk til middel varme, og tilsæt calabresepesto, pastavand, basilikum (gem lidt til anretning), grøntsagsbouillon, et nip citronskal, halvdelen af salatost og et nip peber*, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og vend sammen

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med basilikum, græskarkerner og resterende salatost. Server med glaskålssalat.