topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Calabreserørt rigatoni

Calabreserørt rigatoni

med sprød glaskålssalat og græsk salatost

Har du aldrig hørt om calabresepesto? Pesto Calabrese er en vidunderlig italiensk pesto lavet af peberfrugt, ricotta og parmesan. I aften har den hovedrollen i vores skønne pastaret, som også indeholder skalotteløg, tomat, hvidløg, oregano, basilikum og salatost. Fantastisk tilbehør er en innovativ kålrabisalat med citron og persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Peberfrugt

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

1 pose

Kruspersille

½ stk

Glaskål, hvid

1 pakke

Græskarkerner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

½ g

Oregano, tørret

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Citron, økologisk

60 g

Calabresepesto

4 g

Grøntsagsbouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)954 kcal
Energi (kJ)3991 kJ
Fedt38.32 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat116 g
Sukker17.3 g
Protein31.68 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak skalotteløg og basilikum fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Hak persille groft. Halver cherrytomater. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl glaskål [½ stk, 2P], og skær i ½ cm tykke strimler. 

Rist græskarkerner
2

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min, eller indtil gyldne, og overfør til en skål. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand* og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [½ dl | 1 dl], og hæld resten fra. 

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg i 1 min. Tilsæt peberfrugt, cherrytomater, hvidløg, oregano [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og steg videre i 3-4 min. Skær salatost i 1 cm tern. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og halver citron.

Lav glaskålsalat
4

Bland glaskål, persille, et skvæt citronsaft, olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme, og tilsæt calabresepesto, pastavand, basilikum (gem lidt til anretning), grøntsagsbouillon, et nip citronskal, halvdelen af salatost og et nip peber*, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt pasta, og vend sammen

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med basilikum, græskarkerner og resterende salatost. Server med glaskålssalat.