Skip to main content
Cajunstegt ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunstegt ørred

Cajunstegt ørred

med kokosris og stegt spidskål

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Ugens opskrift på fisk frister med en masse spændende ingredienser. Vi krydrer ørred med vores eget cajunkrydderi, som vi kalder Ay Cajun-ba, og steger den sprød og gylden. Vi serverer vores cajunstegte ørred med velduftende kokosris, stegt spidskål toppet med chimichurri med hvidløg, koriander og lime og spicy srirachamayo med lime.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Pesce
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

15 g

Kokosmel

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

200 g

Spidskål

½ g

Chiliflager

2 g

Ay Cajun-ba

250 g

Ørred

100 g

Mayonnaise

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4627 kJ
Kalorier (kcal)1106 kcal
Fedt75.9 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat70.4 g
Sukker9.3 g
Kostfibre5.5 g
Protein33.9 g
Salt3.2 g
Iron0.5 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kokosris
1

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg kokosmel i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

GRILL: Forvarm grillen til høj varme, hvis du skal grille.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Hak koriander fint.

Halver lime [½ stk, 2P].

Halver spidskål på langs.

Steg spidskål
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg spidskål med salt og peber i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken.

GRILL: Pensl kålen med olivenolie, og krydr med et nip salt. Læg kålen på grillen i 15-17 min, eller indtil den er mør og let forkullet i kanterne. 

Steg fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og salt.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg fisk med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten. 

GRILL: Pensl fisk med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Grill med skindsiden nedad i 6-8 min, eller indtil skindet slipper let. Vend fisk, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemstegt. 

Lav chimichurri
5

Imens, bland hvidløg, koriander, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], peber og et skvæt limesaft i en lille skål. 

Bland sriracha, mayonnaise, et skvæt limesaft og et skvæt vand i en anden lille skål.

Server
6

Anret kokosris, fisk og spidskål på tallerkener. 

Top spidskål med chimichurri, og drys med chiliflager [½ pakke, 2P].

Server med srirachamayonnaise.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image