HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCajunpaneret Svineschnitzel
topBanner
Cajunpaneret svineschnitzel

Cajunpaneret svineschnitzel

med sød kartoffelmos og kålsalat

Byd familien på schnitzel, som bliver paneret i panko og vores færdige cajun-krydderiblanding Ay Cajun-ba. Spændende tilbehør er sød kartoffelmos, som helt sikkert bliver en ny favorit for hele familien. Vi serverer aftenens lækkerier med en smuk grøn og orange kålsalat med gulerod og persille.

Tags:Under 650 kcalBørnevenlig
Allergener:glutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Lime, økologisk

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

450 g

Sød kartoffel

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

300 g

Svineschnitzel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør* (trin 1)

1 stk

Æg* (trin 2)

2 spsk

Mælk* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)620.415 kcal
Energi (kJ)2595.8164 kJ
Fedt23.1385 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat58.619 g
Sukker9.5 g
Protein42.364 g
Salt2.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt smør* [2 spsk | 4 spsk], mælk* [2 spsk | 4 spsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel, og stil til side med låg på.

2

Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille groft. Bland Ay Cajun-ba, panko, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en anden dyb tallerken.

3

Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en ren tallerken, og stil til side.

4

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør schnitzler til en ren tallerken med køkkenrulle. 

5

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend gulerod, snittet salat og halvdelen af persille i skålen.

6

Anret kartoffelmos, schnitzler og kålsalat på tallerkener. Drys med resterende persille.