topBanner
Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

med ovnbagt porre & rødbederelish

Yndlingsret nummer et! Brændende kærlighed smager slet ikke så dårligt - stegt bacon, lind kartoffelmos og stegte løg. Server med sødsyrlig rødbederelish, ovnbagt porre på toppen og frisk persille for farve og friskhed.

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, skiver

2 stk

Løg

25 ml

Hvidvinseddike

500 g

Kartofler

1 pose

Kruspersille

1 stk

Porre

1 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand*

50 g

Smør*

(Indeholdermælk)

2 spsk

Mælk*

(Indeholdermælk)

2 tsk

Sukker*

½ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2962 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat62 g
Sukker19 g
Protein19 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kog i 15 min, eller indtil møre.

Hæld vand fra.

Tilsæt en klat smør*, mælk* og salt*. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Vend med 1/2 persille. Dæk til med låg.

2

Del porre på langs. Skær i 5 cm stykker.

Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne og bløde.

3

Riv rødbede (uskrællet). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Tilsæt rødbede, hvidvinseddike og sukker*. Lad simre i 2-3 min.

Tilsæt vand*. Lad simre i 4-5 min, eller indtil væden er fordampet.

Krydr med salt* og peber*. Overfør til en skål.

4

Skær løg i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

5

Opvarm samme stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Tilsæt en klat smør* og løg. Steg i 8 min, eller indtil gyldne og bløde.

6

Anret kartoffelmos, bacon og løg i dybe tallerkener.

Top med rødbederelish, persille og overskydende væde fra panden.

Server med ovnbagt porre.