topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bolognese

Bolognese

med perlecouscous, mozzarella & basilikum

Opgrader den klassiske kødsauce til en variant med velsmagende tomatsauce, perlecouscous og mozzarella, og se, hvordan familien ivrigt tømmer tallerkenerne. Gulerod og basilikum giver både farve, næring og smag og gør denne ret til en sand vinder!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

1 pose

Basilikum

1 stk

Tomat

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

300 g

Tomatsauce

3 stk

Hvidløgsfed

4 g

Oksebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)588 kcal
Energi (kJ)2462 kJ
Fedt18.95 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat64.32 g
Sukker4.2 g
Protein41.65 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak gulerod (uskrællet) og løg fint. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Kog couscous
2

Bring vand* og oksebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, og kog i 10-12 min.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

Tilbered kødsauce
4

Tilsæt hakket oksekød og hvidløg, og steg i 3-4 min. Tilsæt tomatsauce og vand* [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.], og lad simre i 2-3 min.

Tilsmag kødsauce
5

Hak basilikumblade groft. Tilsæt ½ basilikum til saucen, og krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret couscous og bolognese i dybe tallerkener. Top med mozzarella og resterende basilikum.