HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBolognese
topBanner
Bolognese

Bolognese

med perlecouscous, mozzarella & basilikum

Børnevenlig

Opgrader den klassiske kødsauce til en variant med velsmagende tomatsauce, perlecouscous og mozzarella, og se, hvordan familien ivrigt tømmer tallerkenerne. Gulerod og basilikum giver både farve, næring og smag og gør denne ret til en sand vinder!

Tags:Hurtig
Allergener:mælkglutensulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

50 g

Basilikum

170 g

Tomat

300 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

4 g

Gulerod

3.5 dl

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

Løg

Tomatsauce

(Indeholdersulfitter)

Hvidløgsfed

Oksebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2832.1494 kJ
Kalorier (kcal)676.9 kcal
Fedt22.246 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat76.62 g
Sukker14.1 g
Protein43.45 g
Salt4.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak gulerod (uskrællet) og løg fint. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Bring vand* og oksebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, og kog i 10-12 min.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

4

Tilsæt hakket oksekød og hvidløg, og steg i 3-4 min. Tilsæt tomatsauce og vand* [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.], og lad simre i 2-3 min.

5

Hak basilikumblade groft. Tilsæt ½ basilikum til saucen, og krydr med salt* og peber*.

6

Anret couscous og bolognese i dybe tallerkener. Top med mozzarella og resterende basilikum.