
Opgrader den klassiske kødsauce til en variant med velsmagende tomatsauce, perlecouscous og mozzarella, og se, hvordan familien ivrigt tømmer tallerkenerne. Gulerod og basilikum giver både farve, næring og smag og gør denne ret til en sand vinder!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket oksekød
1 pose
Basilikum
1 stk
Tomat
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Gulerod
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
300 g
Tomatsauce
3 stk
Hvidløgsfed
4 g
Bouillon
3.5 dl
Vand

Hak gulerod (uskrællet) og løg fint. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint.

Bring vand* og oksebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, og kog i 10-12 min.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.

Tilsæt hakket oksekød og hvidløg, og steg i 3-4 min. Tilsæt tomatsauce og vand* [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.], og lad simre i 2-3 min.

Hak basilikumblade groft. Tilsæt ½ basilikum til saucen, og krydr med salt* og peber*.

Anret couscous og bolognese i dybe tallerkener. Top med mozzarella og resterende basilikum.

