
Bolognese
med perlecouscous, mozzarella & basilikum
Opgrader den klassiske kødsauce til en variant med velsmagende tomatsauce, perlecouscous og mozzarella, og se, hvordan familien ivrigt tømmer tallerkenerne. Gulerod og basilikum giver både farve, næring og smag og gør denne ret til en sand vinder!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
250 g
Hakket oksekød
1 pose
Basilikum
1 stk
Tomat
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
300 g
Tomatsauce
3 stk
Hvidløgsfed
4 g
Oksebouillon
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3.5 dl
Vand
Fremgangsmåde
Hak gulerod (uskrællet) og løg fint. Hak tomat groft. Pres eller hak hvidløg fint.
Bring vand* og oksebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, og kog i 10-12 min.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg, gulerod og tomat i 3-4 min.
Tilsæt hakket oksekød og hvidløg, og steg i 3-4 min. Tilsæt tomatsauce og vand* [½ dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.], og lad simre i 2-3 min.
Hak basilikumblade groft. Tilsæt ½ basilikum til saucen, og krydr med salt* og peber*.
Anret couscous og bolognese i dybe tallerkener. Top med mozzarella og resterende basilikum.